Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

“Αιχμές” από Νόιερ: “Αυτή δεν είναι η Μπάγερν Μονάχου που ξέρω”

“Αιχμές” από Νόιερ: “Αυτή δεν είναι η Μπάγερν Μονάχου που ξέρω”
ΦΩΤΟ Reuters

Μετά από σχεδόν δέκα χρόνια στην Μπάγερν Μονάχου, ο Μάνουελ Νόιερ βρίσκεται κοντά στην έξοδο, αφού οι συζητήσεις του με την ομάδα για την ανανέωση του συμβολαίου του δεν έχουν οδηγήσει σε συμφωνία.

Οι σχέσεις των δύο πλευρών μάλιστα φαίνεται να έχουν φθάσει στα άκρα, αφού μετά τις… διαρροές της διοίκησης για “τρελές” απαιτήσεις από την πλευρά του έμπειρου τερματοφύλακα, ήταν η σειρά του ίδιου του Νόιερ να αφήσει “αιχμές” εναντίον της Μπάγερν Μονάχου.

Οι δηλώσεις του Νόιερ για τη Μπάγερν Μονάχου

«Όλες οι συζητήσεις που είχα εδώ από το 2011, όλες ήταν πάντα με μεγάλη αυτοπεποίθηση. Τίποτα δεν είχε διαρρεύσει ποτέ. Όμως τώρα υπάρχουν λεπτομέρειες στα media από τις τρέχουσες συζητήσεις, οι οποίες δεν είναι συχνά σωστές. Αυτό με ενοχλεί. Αυτό δεν έχει να κάνει με την Μπάγερν που ξέρω.

Θέλω να παίζω όσο είμαι σε κατάλληλη φυσική κατάσταση. Όμως το πιο σημαντικό πράγμα για μένα είναι η εμπιστοσύνη. Είναι ξεκάθαρο για μένα ότι είναι ουτοπικό να θέλω 5ετές συμβόλαιο. Είμαι 34 ετών και δεν μπορώ να προβλέψω πως θα είμαι στα 39 μου. Γι’ αυτό και όσα έχουν δημοσιευτεί δεν έχουν λογική».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις