Σάββατο, 4 Μαΐ
17oC Αθήνα

Αιχμές Κόουλμαν μετά το ΑΕΚ – Ατρόμητος: «Με αυτόν τον διαιτητή να παίζαμε μέχρι το πρωί δεν θα παίρναμε κάτι»

Αιχμές Κόουλμαν μετά το ΑΕΚ – Ατρόμητος: «Με αυτόν τον διαιτητή να παίζαμε μέχρι το πρωί δεν θα παίρναμε κάτι»

Ο Κρις Κόουλμαν άφησε αιχμές για τη διαιτησία του αγώνα του Ατρομήτου με την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, τονίζοντας ότι ήθελε δικαιοσύνη.

Ο Ατρόμητος ηττήθηκε με 2-1 από την ΑΕΚ στην Opap Arena, με τους διαιτητές να έχουν δουλειά, αφού τα γκολ μπήκαν με τρία πέναλτι.

Ο προπονητής των Περιστεριωτών είχε, πάντως, πολλά παράπονα από τη διαιτησία, όπως φάνηκε στις δηλώσεις του μετά το τέλος αγώνα.

“Με αυτόν τον διαιτητή να παίζαμε μέχρι το πρωί δεν θα παίρναμε κάτι. Παίζαμε κόντρα σε μία εξαιρετική ομάδα, τους πρωταθλητές, εξαιρετική ατμόσφαιρα αλλά θέλαμε δικαιοσύνη.

Όταν έχεις να παίξεις κόντρα στην ΑΕΚ περιμένεις πίεση. Δείξαμε σθένος, μαχητικότητα, κερδίσαμε μονομαχίες και είμαι περήφανος για τους παίκτες μου”, δήλωσε ο Κόλμαν.

Ο Ατρόμητος έχει παράπονα για τη διαιτησία και ως ένδειξη διαμαρτυρίας, ο Κρις Κόουλμαν δεν παρουσιάστηκε στη συνέντευξη Τύπου. Επίσης, οι παίκτες δεν έκαναν δηλώσεις στο συνδρομητικό κανάλι.

Από την πλευρά του, ο προπονητής της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα, τόνισε πως το τρίποντο θα έπρεπε να έχει έρθει διαφορετικά για την Ένωση.

«Το παιχνίδι έπρεπε να έχει τελειώσει νωρίτερα. Είχαμε αμφιβολίες και αυτό μας δημιούργησε πρόβλημα, ενώ στο πρώτο μέρος παίξαμε καλά. Είναι μία νίκη στο τέλος της ημέρας αλλά θα έπρεπε να έχει έρθει διαφορετικά», τόνισε ο Αργεντινός τεχνικός στην κάμερα της Cosmote TV.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις