Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

“Αιχμηρή” ανακοίνωση από την ΠΑΕ Ξάνθη για την απόρριψη της έφεσης από την ΕΠΟ

“Αιχμηρή” ανακοίνωση από την ΠΑΕ Ξάνθη για την απόρριψη της έφεσης από την ΕΠΟ
ΦΩΤΟ Intime

Μία ημέρα μετά την απόρριψη της έφεσής της για την υπόθεση πολυιδιοκτησίας, η ΠΑΕ Ξάνθη τοποθετήθηκε επίσημα μέσω ανακοίνωσης.

Η ΠΑΕ Ξάνθη χαρακτήρισε “ανεξέλεγκτη” την καταδικαστική απόφαση της αφαίρεσης 12 βαθμών από το πρωτάθλημα, η οποία την φέρνει οριακά πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού πριν τα play offs της Superleague.

Οριστική η αφαίρεση βαθμών για ΠΑΟΚ και Ξάνθη αφού απορρίφθηκαν οι εφέσεις στην ΕΠΟ

Η απόρριψη της έφεσης για την υπόθεση πολυιδιοκτησίας, όπου εμπλέκεται και ΠΑΟΚ, έφερε την αντίδραση της θρακιώτικης ΠΑΕ, που κάνει λόγο για απόφαση που δεν ελέγχθηκε από τα δικαστικά όργανα.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ξάνθη

“1. Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού είναι μηχανισμός του Ελληνικού Κράτους.

2. Ο Πρωθυπουργός της χώρας μας δήλωσε:

«Η απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού είναι γνωμοδοτική», αυτό σημαίνει ότι θα κρίνουν τα ελληνικά δικαστήρια (αρμόδια όργανα).

3. Ο Υπουργός Επικρατείας δήλωσε το ίδιο.

4. Προσφύγαμε στα αρμόδια όργανα προκειμένου να εξετάσουν την ουσία της υπόθεσης και να τη δικάσουν. Αντ΄ αυτού τα όργανα έκριναν ότι η απόφαση του μηχανισμού του Ελληνικού κράτους είναι ΑΝΕΛΕΓΚΤΗ ΑΛΛΑ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΗ ΓΙ΄ΑΥΤΟΥΣ.

5. Δεν δίκασαν, στηρίχθηκαν σε ΑΝΕΛΕΓΚΤΗ αλλά ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΗ γι΄αυτούς απόφαση.

6. Άρα ποιος ο λόγος να προσφεύγει κάποιος σε 1ο βαθμό και 2ο βαθμό όταν οι αποφάσεις του κρατικού μηχανισμού είναι δεσμευτικές;

7. Τι δεν πάει καλά;;;

8. Όλο αυτό είναι λογικό;;;

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Η Ε.Ε.Α. μελέτησε πάνω από χίλιες σελίδες σε 3 ημέρες, εκ των οποίων οι 2 ήταν Σαββατοκύριακο και έβγαλε μια απόφαση όπως χαρακτηρίστηκε από τα αρμόδια όργανα, ΑΝΕΛΕΓΚΤΗ ΑΛΛΑ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΗ.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις