Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

Αιχμηρό σχόλιο από Ντανίλ Μεντβέντεφ προς τον Στέφανο Τσιτσιπά: «Κάποιος παίκτης είχε πει ότι ο Ρούμπλεφ δεν διαθέτει πολλά όπλα»

Αιχμηρό σχόλιο από Ντανίλ Μεντβέντεφ προς τον Στέφανο Τσιτσιπά: «Κάποιος παίκτης είχε πει ότι ο Ρούμπλεφ δεν διαθέτει πολλά όπλα»
Reuters

Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ νίκησε τον Αντρέι Ρούμπλεφ στον τελικό του Ντουμπάι και στις δηλώσεις του κράτησε ένα… καρφί για τον Στέφανο Τσιτσιπά με αφορμή ένα παλιότερο σχόλιό του Έλληνα για τον συμπατριώτη του νικητή.

Ντανίλ Μεντβέντεφ και Στέφανος Τσιτσιπάς φαίνεται πως δύσκολα θα φτάσουν τις σχέσεις τους σε καλό σημείο. Με την πρώτη ευκαιρία, οι δυο τενίστες κάνουν σαν τα… κοκόρια, ρίχνοντας λάδι στη φωτιά της διαμάχης τους, που κρατάει χρόνια.

Ο Ντανίλ Μεντεβέντεφ επικράτησε με 2-0 σετ του συμπατριώτη του Αντρέι Ρούμπλεφ στον τελικό του τουρνουά του Ντουμπάι και στην διάρκεια της απονομής βρήκε ευκαιρία να… ρίξει τα “καρφιά” του στον Στέφανο Τσιτσιπά.

Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στην ατάκα που είχε πει ο Έλληνας τενίστας για τον Ρούμπλεφ, ότι δεν θεωρεί πως έχει πολλά όπλα στο παιχνίδι του με τον Μεντβέντεφ να έχει ξεκάθαρα αντίθετη άποψη.

“Θα ήθελα να συγχαρώ τον Αντρέι για την εκπληκτική του εβδομάδα. Ήθελα να πω πως όχι τόσο πολύ καιρό πριν, κάποιος παίκτης είχε πει ότι δεν διαθέτει πολλά όπλα. Το διάβαζα και αναρωτιόμουν πως μπορεί κάποιος να λέει κάτι τέτοιο.

Ο Αντρέι είναι ένας από τους πιο ικανούς παίκτες στο tour, δεν έχει ξεδιπλώσει ακόμα όλες τις δυνατότητές του και είμαι σίγουρος ότι μπορεί να κερδίσει Grand Slams τίτλους, μπορεί να κερδίσει αυτόν τον τύπο που το είπε αυτό πολλές φορές και του το εύχομαι κιόλας.

Θα το πω δυνατά για να το μάθει ο κόσμος, ο Αντρέι είναι από τα πιο ευγενικά άτομα στο tour. Του δίνω συγχαρητήρια, όπως και στην ομάδα του και ελπίζω να παίξουμε σε πολλούς ακόμα τελικούς στο μέλλον”.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tennis TV (@tennistv)

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις