Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Αϊζέια Τόμας: «Είναι φαινόμενο ο Γιάννης Αντετοκούνμπο – Είχα συζητήσεις για να έρθω στην Ελλάδα»

Αϊζέια Τόμας: «Είναι φαινόμενο ο Γιάννης Αντετοκούνμπο – Είχα συζητήσεις για να έρθω στην Ελλάδα»

Μια από τις θρυλικές μορφές του ΝΒΑ, ο Αϊζέια Τόμας μίλησε με πολύ καλά λόγια για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, αλλά και για τις συζητήσεις που είχε για να αγωνιστεί σε ελληνική ομάδα.

Ο Αϊζέια Τόμας μίλησε στην Cosmote TV, στο πλαίσιο του φετινού All Star Game, χαρακτήρισε φαινόμενο τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ενώ αναφέρθηκε και στις συζητήσεις που είχε τη σεζόν 1993-1994 με ελληνική ομάδα, χωρίς όμως να αναφέρει το όνομα της, μιας και.. δεν το θυμόταν.

– Για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο: «Θα μπει στο Hall Of Fame. Μιλώντας για τον Γιάννη και το τι είναι ικανός να κάνει σε επίπεδο ωριμότητας, ανάπτυξης, διάθεσης για δουλειά, βλέπεις που έχει φτάσει. Έγινε MVP και μετά πρωταθλητής. Εμπνέει, είναι φαινόμενο. Επίσης στο πως στέκεται στο θέμα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Δεν παίρνει απόσταση επειδή βρίσκεται σε μια χώρα που δεν είναι δική του, αλλά εκπροσωπεί όλο τον κόσμο».

– Για τις συζητήσεις που είχε τη σεζόν 1993-94 για να έρθει στην Ελλάδα: «Είχαμε συζητήσεις για να έρθω να παίξω στην Ελλάδα, βρέθηκα κοντά. Αλλά ασχολήθηκα με την ιδιοκτησία των Ράπτορς. Αν δεν γινόταν αυτό, τότε πιθανότατα θα ερχόμουν στην Ελλάδα. Δεν θυμάμαι όμως με ποια ομάδα είχα τις συζητήσεις».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις