Σάββατο, 11 Μαΐ
16oC Αθήνα

Ακάθεκτη και σαρωτική! 3X3 η Εθνική γυναικών – “Κατέστρεψε” την Κροατία

Ακάθεκτη και σαρωτική! 3X3 η Εθνική γυναικών – “Κατέστρεψε” την Κροατία
http://koe.org.gr

Το παιχνίδι δεν σηκώνει… κριτική. Η εθνική Γυναικών στο πόλο έκανε “προπόνηση” κόντρα στην Κροατία, τη διέλυσε με 21-2 και έκανε στο 3×3 στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα υγρού στίβου που διεξάγεται στη Βαρκελώνη.

Super γυναίκες! Έναν αναμενόμενο… περίπατο έκανε η Εθνική Ελλάδας, που “βύθισε” την αντίστοιχη ομάδα της Κροατίας, σε ματς για την 3η αγωνιστική των ομίλων ου Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της Βαρκελώνης.

Η “Γαλανόλευκη” ήταν σαρωτική, επικράτησε 21-2 της “χρβάτσκα” και διατήρησε το απόλυτο νικών στη διοργάνωση, εξασφαλίζοντας και μαθηματικά την πρόκριση στα προημιτελικά.

Τα δίχτυα της Κροατίας τα… κούνησαν συνολικά οκτώ παίκτριες της Εθνικής, με την Ασημάκη να πετυχαίνει έξι τέρματα και τις Τσουκαλά – Ξενάκη να την ακολουθούν με τρία η καθεμία.

Η ομάδα του Γιώργου Μορφέση έχει ένα ακόμα… εύκολο ματς την Πέμπτη (19/7), απέναντι στο Ισραήλ, και το Σάββατο (21/7) θα παίξει για την πρώτη θέση του ομίλου κόντρα στην Ολλανδία.

Τα οκτάλεπτα: 5-1, 5-1, 5-0, 6-0

Η εθνική είχε 6/10 με παίκτρια παραπάνω, 2/3 πέναλτι, 4 γκολ από την περιφέρεια, 6 από θέση φουνταριστού και 3 στην κόντρα. Η Κροατία είχε 0/5 με παίκτρια παραπάνω, 1 γκολ με μπάσιμο και 1 στην κόντρα

Με τρεις ποινές αποβλήθηκε η Μίλκοβιτς, 1΄08΄΄ πριν τη λήξη του αγώνα.

Διαιτητές: Βένγκενροτ (Ελβετία), Τοϊγκαρλί (Τουρκία)

Οι συνθέσεις:

Ελλάδα (Γιώργος Μορφέσης): Χρ. Διαμαντοπούλου, Τσουκαλά 3, Β. Διαμαντοπούλου 2, Ελευθεριάδου 2, Μαργ. Πλευρίτου 2, Αβραμίδου 2, Ασημάκη 6, Χυδηριώτη, Πάτρα, Πρωτοπαπά, Ελευθ. Πλευρίτου 1, Ξενάκη 3, Σταματοπούλου

Κροατία (Ντράγκαν Ματουτίνοβιτς): Ράτκοβιτς, Μίλκοβιτς, Τόπιτς, Μπάλιτς, Λόρνταν 1, Σκέλιν, Μπατζίμ, Ντ. Μπούτιτς 1, Μπούκιτς, Ιβ. Μπούτιτς, Πάβιτς, Σάφτιτς, Μπάρισιτς

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις