Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα

Ακόμα πιο κοντά στον τίτλο η Μπαρτσελόνα! Έγραψε ιστορία απέναντι στην Βαλένθια [vid]

Ακόμα πιο κοντά στον τίτλο η Μπαρτσελόνα! Έγραψε ιστορία απέναντι στην Βαλένθια [vid]

Η Μπαρτσελόνα επικράτησε με 2-1 της Βαλένθια και πλέον βρίσκεται ακόμα πιο κοντά στην κατάκτηση του τίτλου. Ιστορία έγραψαν οι “μπλάουγκράνα” αφού έφτασαν στις 39 συνεχόμενες αγωνιστικές χωρίς ήττα και έσπασαν το ρεκόρ της Ρεάλ Σοσιεδάδ απ’ το 1980.

Ακόμα μία νίκη πέτυχε η Μπαρτσελόνα, αυτή τη φορά επικράτησε με 2-1 της Βαλένθια στο Καμπ Νου και πλησίασε τον φετινό τίτλο στην Primera Division. Παράλληλα οι γηπεδούχοι έγραψαν ιστορία αφού έφτασαν τα 39 συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς ήττα στο ισπανικό πρωτάθλημα και κατέρριψαν το ρεκόρ της Σοσιεδάδ από το 1980.

Χωρίς να εντυπωσιάσει η Μπαρτσελόνα, στο ρελαντί δύο γκολ

Λουίς Σουάρες και Σαμουέλ Ουμτιτί πέτυχαν τα γκολ για την ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε, αμφότεροι από ασίστ του Φιλίπε Κοουτίνιο, ενώ μείωσε με πέναλτι στο Ντάνι Παρέχο στο 87′.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τερ Στέγκεν, Σέρτζι Ρομπέρτο, Πικέ, Ουμτιτί, Τζόρντι Άλμπα, Μπουσκέτς, Παουλίνιο, Κοουτίνιο (79′ Ουσμάν Ντεμπελέ), Ινιέστα (84′ Ντένις Σουάρεθ), Μέσι, Λουίς Σουάρες.

ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Νέτο, Ρούμπεν Βέζο, Γκαράι, Γκαμπριέλ Παουλίστα, Χοσέ Γκαγιά, Κοντογκμπιά, Ντάνι Παρέχο, Κάρλος Σολέρ, Γκονσάλο Γκέντες (69′ Αντρέας Περέιρα), Ροντρίγκο (80′ Τζάτζα), Σάντι Μίνα (71′ Βιέτο).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις