Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Άλεξ: Επέμβαση bypass για τον παλαίμαχο αμυντικό και μήνυμα από το κρεβάτι του νοσοκομείου

Άλεξ: Επέμβαση bypass για τον παλαίμαχο αμυντικό και μήνυμα από το κρεβάτι του νοσοκομείου

Ο παλαίμαχος αμυντικός της Εθνικής Βραζιλίας, Άλεξ, υποβλήθηκε σε επέμβαση bypass και πλέον αναρρώνει σε νοσοκομείο και η ζωή του δεν διατρέχει κίνδυνο!

Όπως γνωστοποίησε ο ίδιος ο Άλεξ -μέσω βίντεο που κοινοποιήθηκε από τα social media της Σάντος- υποβλήθηκε σε τετραπλό bypass. Παράλληλα, ο 39χρονος παλαίμαχος Βραζιλιάνος αμυντικός καθησύχασε τους πάντες, λέγοντας ότι πλέον είναι καλά στην υγεία του.

«Είμαι εδώ για να σας ευχαριστήσω για την αγάπη και την υποστήριξη και όλες τις προσευχές σας. Δόξα τω Θεώ, είμαι καλά. Η είδηση ότι έπαθα καρδιακή προσβολή δεν είναι αλήθεια. Ανακάλυψα αυτό το θέμα πριν από λίγες μέρες και αποφασίσαμε μαζί με τους γιατρούς να κάνουμε στεφανιαία παράκαμψη, καθώς είχα τέσσερις φραγμένες αρτηρίες.

Όπως μπορείτε να δείτε, πήγε καλά. Δόξα τω Θεώ, είμαι καλά. Μόλις βγήκα από την εντατική και είμαι σε κανονικό δωμάτιο. Θα μείνω στο νοσοκομείο για άλλες πέντε ή έξι ημέρες και σύντομα θα πάω σπίτι», είπε ο 39χρονος πρώην αμυντικός των Τσέλσι, Αϊντχόφεν, Παρί και Μίλαν.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις