Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Αλέξανδρος Λάμπη: Συλλυπητήρια ανακοίνωση από την Ηλιούπολη και έκκληση για ασθενοφόρο σε όλα τα γήπεδα

Αλέξανδρος Λάμπη: Συλλυπητήρια ανακοίνωση από την Ηλιούπολη και έκκληση για ασθενοφόρο σε όλα τα γήπεδα
ΦΩΤΟ gsilioupoli.gr

Έκκληση να υπάρχει ασθενοφόρο σε όλα τα γήπεδα που διεξάγονται αγώνες έκανε η Ηλιούπολη μέσω του προέδρου της ομάδας, η οποία εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον θάνατο του παίκτη της, Αλέξανδρου Λάμπη χθες (2/2) στο ματς με την Ερμιονίδα.

Η ομάδα της Ηλιούπολης θρηνεί τον θάνατο του 22χρονου Αλέξανδρου Λάμπη, ο οποίος πέθανε χθες (2/2) αφού πρώτα κατέρρευσε στο γήπεδο κατά τη διάρκεια του ματς με την Ερμιονίδα για την Γ’ Εθνική, μπροστά στα μάτια της μητέρας του. Στον απόηχο των δραματικών γεγονότων και σε βαρύ κλίμα η Ηλιούπολη εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία εκφράζει τη λύπη της:

H ανακοίνωση της Ηλιούπολης

«Η οικογένεια του Γ.Σ Ηλιούπολης εκφράζει την βαθιά της οδύνη για τον ξαφνικό χαμό του αγαπημένου μας ποδοσφαιριστή και φίλου Αλέξανδρου Λάμπη.

Ο Αλέξανδρος, εκτός από εξαιρετικός ποδοσφαιριστής, ήταν ένας ακέραιος χαρακτήρας, που ήταν αγαπητός τόσο μεταξύ των συμπαικτών του όσο και στους φιλάθλους της ομάδας.

Ο Σύλλογος εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Αλέξανδρου και θα βρίσκεται έμπρακτα στο πλευρό της, όποτε και και με όποιον τρόπο χρειαστεί.

Η ομάδα και ολόκληρη πόλη θρηνούν την απώλεια ενός παιδιού που ήταν κομμάτι της καρδιάς του συλλόγου και της τοπικής κοινωνίας.

Aλέκο μας, μαζί σου έφυγε και ένα μέρος της ψυχής της ομάδας μας. Καλό ταξίδι!

ΥΓ: Aπαντήσεις σε όσες ανακρίβειες δημοσιεύθηκαν από ορισμένα media θα δοθούν αφού τιμήσουμε τη μνήμη του Αλέξανδρού μας».

Στο ίδιο μήκος κύματος ο πρόεδρος Αθλητικού Οργανισμού Ηλιούπολης, Θέμις Γιαννόπουλος, μιλώντας στην ΕΡΤ το πρωί της Πέμπτης (3/2), αναφέρθηκε στις προσπάθειες που έγιναν για ανάνηψη του παίκτη με απινιδωτή και στην ανάγκη ύπαρξης ασθενοφόρου στα γήπεδα, ανεξάρτητα της κατηγορίας στην οποία ανήκει ο αγώνας. 

«Στα γήπεδα Α’ και Β’ Εθνικής είναι υποχρεωτικό το ασθενοφόρο, στην Γ’ και στα ερασιτεχνικά δεν έχει εξεταστεί. Πρέπει για να σώσουμε ζωές παιδιών», είπε χαρακτηριστικά και λίγο αργότερα συμπλήρωσε: «Οι συνεχείς διακοπές έχουν επιβαρύνει την υγεία των αθλητών. Πρέπει να επεκταθεί η υποχρεωτικότητα του ασθενοφόρου και στις μικρές κατηγορίες».

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις