Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Αλέξανδρος Νικολαΐδης: «Δεν ήθελε να τον λυπάται κανένας, δεν πρόλαβε να ζήσει τον γιο του» δήλωσε η Ελισάβετ Μυστακίδου

Αλέξανδρος Νικολαΐδης: «Δεν ήθελε να τον λυπάται κανένας, δεν πρόλαβε να ζήσει τον γιο του» δήλωσε η Ελισάβετ Μυστακίδου
ΦΩΤΟ Intime

Ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης και η Ελισάβετ Μυστακίδου ανέδειξαν το τάε κβον ντο στην Ελλάδα, με τα μετάλλια τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 2004.

Η Μυστακίδου δεν έκρυψε έτσι τη θλίψη της για τον θάνατο του… συνοδοιπόρου της στο άθλημα, Αλέξανδρου Νικολαΐδη, μιλώντας για εκείνον σε τηλεοπτική εκπομπή της ΕΡΤ.

Οι δηλώσεις της Μυστακίδου

«Σήμερα είναι δύσκολη μέρα, δεν έχω λόγια να πω. Η αλήθεια είναι ότι εγώ γνώριζα για την υγεία του Αλέξανδρου, αλλά είχαμε ελπίδες. Ό,τι και να πούμε σήμερα είναι δύσκολο. Δεν μας το είχε πει ο ίδιος, από τον αδερφό του και μέσα από το χώρο του αθλήματος, γνωρίζαμε κάποια πράγματα.

Ο ίδιος ήταν πάντα αγωνιστής και μόνος του. Μόνος τους ήθελε να τα περνάει όλα και στον αθλητισμό όταν είχε κάποιους τραυματισμούς. Δεν ήθελε να τον λυπάται ποτέ κανένας ή να λέει ότι τον βασανίζει αυτό το πρόβλημα. Πάντα ήταν με το χαμόγελο και με ψηλά το κεφάλι.

Μόνο ωραίες στιγμές έχω να θυμάμαι μαζί του. Πολλά χρόνια ζήσαμε μαζί. Ταξιδεύαμε μαζί σε όλους τους αγώνες. Από μικρός είχε πολλές επιτυχίες και με το ήθος, την πειθαρχία του, έδειχνε σεβασμό σε όλους. Αγωνιστής, ο «γίγαντας» όπως τον αποκαλούσαμε και οικογενειάρχης. Δυστυχώς δεν πρόλαβε να ζήσει πολύ τον γιο του».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις