Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Αλέξανδρος Νικολαΐδης – Σε πένθος ο Άρης: «Δεν υπάρχουν λέξεις»

Αλέξανδρος Νικολαΐδης – Σε πένθος ο Άρης: «Δεν υπάρχουν λέξεις»
ΦΩΤΟ Intime

Ο θάνατος του Αλέξανδρου Νικολαΐδη έχει βυθίσει στο πένθος ολόκληρη την Ελλάδα, αλλά και ο Άρης έχασε επίσης έναν από τους πλέον αναγνωρίσιμους οπαδούς του.

Ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης ήταν γνωστός φίλος της ομάδας της Θεσσαλονίκης και δεν έχανε την ευκαιρία να παρακολουθεί τα παιχνίδια της ομάδας τόσο στο μπάσκετ και το ποδόσφαιρο, όσο και στα υπόλοιπα αθλήματα. Ο Α.Σ. Άρης εξέδωσε έτσι συλλυπητήρια ανακοίνωση, ενώ η ανάρτηση της ΠΑΕ τα λέει όλα: «Δεν υπάρχουν λέξεις…Καλό ταξίδι Πρωταθλητή…».

Η ανακοίνωση του Α.Σ. Άρης

«Aλέξανδρε, το μεγαλύτερο μετάλλιο το πήρες «φεύγοντας»…

Δεν το χωράει ο νους… Ο ελληνικός αθλητισμός και δη η οικογένεια του ΑΡΗ θρηνούν τον θάνατο του Αλέξανδρου Νικολαΐδη σε ηλικία μόλις 43 ετών.

Ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης «έφυγε» από τη ζωή από μία σπάνια μορφή καρκίνου, βυθίζοντας στη θλίψη το πανελλήνιο. Δις αργυρός Ολυμπιονίκης του Τάε Κβον Ντο, ήταν ένας από τους αθλητές που άφησαν το αποτύπωμά τους στην Ελλάδα. Ο Αλέξανδρος ήταν μεγάλος στη ζωή, αλλά και στον θάνατο, αφού το αποχαιρετιστήριο μήνυμά του σκόρπισε ρίγη συγκίνησης σε όλους και έστειλε ηχηρό μήνυμα. Αυτό ήταν το μεγαλύτερο μετάλλιο της ζωής του, το νήμα της οποίας κόπηκε νωρίς.

Ο Αλέξανδρος ήταν μέλος της οικογένειας του ΑΡΗ, την αγάπη του για τον οποίο δεν έκρυψε ποτέ. Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήριά του στην οικογένεια και τους οικείους του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις