Παρασκευή, 29 Μαρ.
22oC Αθήνα

Αλεξάντερ Ζβέρεφ: «Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι σε απίστευτη φόρμα»

Αλεξάντερ Ζβέρεφ: «Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι σε απίστευτη φόρμα»

Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ κι ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα “συγκρουστούν στον ημιτελικό του Western & Southern Open, διεκδικώντας μία θέση στον τελικό του τουρνουά του Σινσινάτι.

O «χρυσός» Ολυμπιονίκης του Τόκιο Αλεξάντερ Ζβέρεφ, ο οποίος απέκλεισε τον Νορβηγό Κάσπερ Ρουντ (6-1,6-3), θα είναι τα ξημερώματα (01:00) ο αντίπαλος του Στέφανου Τσιτσιπά, στα ημιτελικά του Western & Southern Open.

«Οι αγώνες δεν θα γίνουν ευκολότεροι. Νομίζω ότι ο Στέφανος βρίσκεται σε απίστευτη φόρμα αυτή τη στιγμή και ανυπομονεί να παίξει και αυτόν τον αγώνα επειδή είμαστε μπροστά του US Open. Θα πρέπει να παίζουμε το καλύτερο τένις και νομίζω ότι θα είναι διασκεδαστικό για όλους μας», τόνισε ο 24χρονος Γερμανός, Νο 5 της παγκόσμιας κατάταξης.

«Όταν βρίσκεσαι στα ημιτελικά ενός Masters, παίζεις το καλύτερο τένις. Απλώς νιώθω ότι όταν παίζω στα καλύτερά μου, μπορώ να ανταγωνιστώ και να νικήσω οποιονδήποτε. Αλλά νομίζω ότι και ο Στέφανος Τσιτσιπάς αισθάνεται το ίδιο. Ο καλύτερος παίκτης θα κερδίσει αύριο και ανυπομονώ γι αυτό», πρόσθεσε ο Ζβέρεφ, ο οποίος έχει φτάσει πλέον στα προημιτελικά ή και καλύτερα στους οκτώ από τα εννέα αγώνες Masters 1000 (εκτός από το Indian Wells), διευρύνοντας το σερί νικών του σε εννέα αγώνες που χρονολογούνται από τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Έχει κατακτήσει τρεις τίτλους φέτος, συμπεριλαμβανομένου του Masters 1000 στη Μαδρίτη. Πάντως ο Στέφανος Τσιτσιπάς προηγείται με 6-2 στις μεταξύ τους αναμετρήσεις.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις