Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Αλέξης Γεωργούλης – Κατερίνα Στεφανίδη: Δεν ταυτίζομαι με τα λεγόμενα της μητέρας μου – Το ξέσπασμα στο Instagram

Αλέξης Γεωργούλης – Κατερίνα Στεφανίδη: Δεν ταυτίζομαι με τα λεγόμενα της μητέρας μου – Το ξέσπασμα στο Instagram

Το ξέσπασμα της Κατερίνας Στεφανίδη προκάλεσαν χρήστες των social media, σχετικά με την ανάρτησή της μητέρας της για την υπόθεση των καταγγελιών κατά του Αλέξη Γεωργούλη.

Η μητέρα της Κατερίνας Στεφανίδη – και υποψήφια βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ – είχε αναπαράγει εμετικό πρωτοσέλιδο για τη γυναίκα που έχει καταγγείλει τον Αλέξη Γεωργούλη, γράφοντας και «συγγνώμη, αλλά δεν είναι απίθανο να είναι έτσι».

Μετά το σάλο το κατέβασε, ζητώντας συγγνώμη. Χρήστες των social media έκανα πολλά αρνητικά σχόλια, ενώ ορισμένοι ορισμένοι κάλεσαν την ίδια την Κατερίνα Στεφανίδη να πάρει θέση.

Σε έναν από αυτούς η Κατερίνα Στεφανίδη απάντησε σε έντονο ύφος, λέγοντας πως δεν ταυτίζεται με τα λεγόμενα της μητέρας της, ξεκαθαρίζοντας μάλιστα πως δεν έχουν σχέση με τις προσωπικές της αντιλήψεις.

«Δεν ταυτίζομαι με τα λεγόμενα και τα πιστεύω της μητέρας μου. Εσύ δηλαδή συμφωνείς με ό,τι πιστεύουν ή λένε οι γονείς σου; Εγώ πάντως όχι» απάντησε η Ολυμπιονίκης. «Ντροπή σου που έρχεσαι στο προσωπικό μου προφίλ να μου γράψεις για κάτι που δεν έχει να κάνει στο παραμικρό με εμένα ή τις δικές μου προσωπικές αντιλήψεις» πρόσθεσε.

Τα σχόλια στάθηκαν αφορμή να κάνει και στόρι προκειμένου να ξεκαθαρίσει τη θέση της.

«Αφού πρέπει να γράφω τα αυτονόητα, διαβάστε λοιπόν. Σε καμία περίπτωση δεν ταυτίζομαι με τις πολιτικές και κοινωνικές απόψεις της μητέρας μου. Σε αντίθεση με εκείνη δεν έχω υπάρξει ποτέ μέλος κόμματος και ούτε σκοπεύω να υπάρξω.
Δεν επιτρέπω σε κανέναν λοιπόν να με κάνει αντικείμενο του κομματισμού του. Η μητέρα μου, όπως και εγώ, δρούμε ως ανεξάρτητοι και ενήλικοι πολίτες. Δεν μπορώ και ούτε σκοπεύω να την «μαζέψω», όπως προτείνουν ή υπονοούν διάφοροι, καθώς δεν έχω κανένα τέτοιο δικαίωμα, όπως δεν έχω και καμία ευθύνη για όσα η ίδια υποστηρίζει».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις