Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Αλέξης Κούγιας: «Ο Γιώργος Τζαβέλλας είναι ένας μ@λ@κ@@, έχει προσωπικά προβλήματα»

Αλέξης Κούγιας: «Ο Γιώργος Τζαβέλλας είναι ένας μ@λ@κ@@, έχει προσωπικά προβλήματα»
ΦΩΤΟ Intime

Ο Γιώργος Τζαβέλλας βρέθηκε στο “στόχαστρο” μετά το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Άρη, καθώς φάνηκε να βρίζει τους οπαδούς των “κιτρίνων” σε μία ημέρα που άπαντες ήταν συγκλονισμένοι από τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη, που ήταν φίλος της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής της Ένωσης, ζήτησε συγγνώμη μέσα από τα social media, αλλά ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ και δικηγόρος της οικογένειας του νεκρού, Αλέξης Κούγιας, χρησιμοποίησε σκληρούς χαρακτηρισμούς εναντίον του, μιλώντας στον Status FM.

Οι δηλώσεις του Κούγια για τον Τζαβέλλα

«Ο Τζαβέλλας είναι ένας μ@λ@κ@ς. Θα στο πω ευθέως γιατί το βγάζω αυθόρμητα. Είναι ένας μ@λ@κ@ς του ποδοσφαίρου. Όπου έχει πάει, τα ίδια κάνει. Από τότε που έπαιζε στην Τερψιθέα μάλλον έχει προσωπικά προβλήματα. Αυτή είναι η προσωπική μου κρίση γιατί έχει κάνει παντού τα ίδια. Χτυπάει τους αντιπάλους, βρίζει τους αντιπάλους. Έχει κάνει καριέρα με αυτή την προσωπικότητα.

Πρέπει ο αθλητικός δικαστής να τον καλέσει. Ο Τζαβέλλας πουλάει. Όταν ήταν στον ΠΑΟΚ ΠΑΟΚοφροσύνει. Τώρα που είναι στην ΑΕΚ ΑΕΚοφροσύνη. Αν ήταν στον Άρη, το ίδιο. Για μένα είναι ένα ποδοσφαιρικό υποκείμενο. Στο λέω ευθέως, τον γνωρίζω χρόνια. Από τότε που ήταν στην Τερψιθέα και εγώ ήμουν στην Πετρούπολη».

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις