Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Άλκμααρ – Ουτρέχτη 5-5 με χατ-τρικ από Παυλίδη και Δουβίκα

Άλκμααρ – Ουτρέχτη 5-5 με χατ-τρικ από Παυλίδη και Δουβίκα

Απίστευτο ματς στην Eredivisie με τους Βαγγέλη Παυλίδη και Τάσο Δουβίκα και να οδηγούν το Άλκμααρ – Ουτρέχτη σε ένα χορταστικό 5-5, στην έδρα της AZ. Χατ-τρικ σημείωσαν οι δυο Έλληνες επιθετικοί, με τον 23χρονο να έχει μάλιστα και ακυρωθέν γκολ από το VAR.

Το…. ελληνικό ντέρμπι στην Eredivisie (19η αγωνιστική) δεν έβγαλε νικητή, μετά από πολλές διακυμάνσεις. Το Άλκμααρ – Ουτρέχτη ολοκληρώθηκε με το εντυπωσιακό 5-3, με τους Βαγγέλη Παυλίδη (των γηπεδούχων) και Τάσο Δουβίκα (των φιλοξενούμενων) να πρωταγωνιστούν και να… ματώνουν τα αντίπαλα δίχτυα, σημειώνοντας χατ-τρικ

Ο Τάσος Δουβίκας σκόραρε… κατά ριπάς. Πριν τη συμπλήρωση του πρώτου 20λέπτου, ο Έλληνας επιθετικός σημείωσε δυο γκολ (12′ και 17′) για τους φιλοξενούμενους, κάνοντας το 0-2.

Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και έφεραν… τούμπα το ματς, με τον Ντέκερ να μειώνει αρχικά σε 2-1 στο 20′ και τον Βαγγέλη Παυλίδη να σημειώνει δυο γκολ (31′ και 34′) και να κάνει το 3-2

Η Ουτρέχτη όμως πήγε στα αποδυτήρια, κάνοντας το 3-3 με τον Βίργκεβερ (41′). Ο Τάσος Δουβίκας έβαλε την… πινελιά του και στο δεύτερο ημίχρονο. Ο νεαρός επιθετικός είδε στο 56′ το τέρμα του να ακυρώνεται από το VAR, όμως λίγο αργότερα (65′) έδωσε και πάλι το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους (5-3), σημειώνοντας χατ-τρικ.

Το ματς όμως είχε κι άλλα να… δώσει. Στο 70′ ο Ντε Βιτ των γηπεδούχων έκανε το 4-4, για να έρθει λίγο μετά ο Βαγγέλης Παυλίδης και να σημειώσει το 5-4 υπέρ της Άλκμααρ. Το τελικό 5-5 διαμορφώθηκε στο 80′ από τον Φαν ντερ Στρικ.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις