Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Αδαμάντιος Μαντής: Ο ελληνικός αθλητισμός θρηνεί! “Σκοτείνιασε η μέρα…” – pics

Μαντής
facebook.com/psap.gr/

Συγκλονισμένος είναι ο χώρος του ελληνικού αθλητισμού από το θάνατο του 21χρονου διεθνή πολίστα, Αδαμάντιου Μαντή. Το σχόλιο του παλαίμαχου αρχηγού της εθνικής και νυν Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού, Γιώργου Μαυρωτά, αλλά και αυτά της ΕΟΕ και του ΠΣΑΠ! “Μόλις χτες παίζαμε μαζί του στο κολυμβητήριο του Ν.Ο.Β.” αναφέρει η ομάδα της Βουλιαγμένης.

Το ελληνικό πόλο θρηνεί από το ξημερώματα της Κυριακής (03.11.2019) το χαμό του 21χρονου τερματοφύλακα του Ναυτικού Όμιλου Χίου, Αδαμάντιου Μαντή. Ο νεαρός έπεσε “θύμα” τροχαίου και παρά το γεγονός ότι διακομίστηκε άμεσα στο Τζάνειο Νοσοκομείο, οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή.

Τραγικός ο τρόπος που σκοτώθηκε ο πολίστας Αδαμάντιος Μαντής! [Pic]

Η είδηση σκόρπισε τη θλίψη στον ελληνικό αθλητισμό, με τον παλιό αρχηγό της Εθνικής πόλο και νυν Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού, Γιώργο Μαυρωτά, να προχωρά σε μια συγκινητική ανάρτηση στο λογαριασμό του στο twitter.

“Σκοτείνιασε η μέρα από την τραγική απώλεια του Αδαμάντιου Μαντή, του 21χρονου τερματοφύλακα πόλο του Ν.Ο.Χίου που έχασε τη ζωή του σε αυτοκινητικό δυστύχημα. Συλλυπητήρια στους οικείους του, στην ομάδα του και στο ελληνικό πόλο”, αναφέρει ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού.

Το χαμό του 21χρονου αδικοχαμένου πολίστα σχολίασε και ο Παλαίμαχος Σύνδεσμος Αμοιβομένων Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ) με το ακόλουθο λιτό μήνυμα: “Ο ελληνικός αθλητισμός θρηνεί…Καλό ταξίδι Αδαμάντιε… “

Τα συλλυπητήρια της για το θάνατο του Αδαμάντιου Μαντή έστειλε και η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, με σχετικό μήνυμα μέσω των social media: “Είναι πολύ μεγάλη η θλίψη σήμερα στον ελληνικό αθλητισμό. Ο 21χρονος τερματοφύλακας της ομάδας του ΝΟ Χίου, Aδαμάντιος Μαντής έφυγε τόσο πρόωρα και άδικα από τη ζωή! Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια, στην οικογένεια του αθλητή, τους οικείους του και στο σωματείο του. Αιωνία η μνήμη του…”

Συγκλονισμένη δήλωσε η ομάδα πόλο της Βουλιαγμένης, τονίζοντας πως “…μόλις χτες παίζαμε μαζί του στο κολυμβητήριο του Ν.Ο.Β. για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος και είναι ασύλληπτο πώς αλλάζει η πραγματικότητα.”

Άλλα σπορ Τελευταίες ειδήσεις