Τρίτη, 7 Μαΐ
21oC Αθήνα

Ανώτερος! Ο Ολυμπιακός έκανε… περίπατο στην έδρα του Παναθηναϊκού

Ολυμπιακός

Αήττητος και στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Volley League ανδρών παρέμεινε ο Ολυμπιακός. Οι “ερυθρόλευκοι” απέδειξαν εντός αγωνιστικού χώρου την αγωνιστική τους ανωτερότητα από τον Παναθηναϊκό, τον οποίο και νίκησαν με χαρακτηριστική ευκολία μέσα στο Μετς (3-0 σετ).

Ο Ολυμπιακός έκλεισε αήττητος τον πρώτο γύρο της Volley League ανδρών και μπήκε με το.. δεξί στο 2018, με νίκη επί του “αιωνίου” αντιπάλου.

Ο Παναθηναϊκός εμφανίστηκε ανταγωνιστικός μόνο στο πρώτο σετ, αλλά τελικά ηττήθηκε μέσα στο Μετς με 3-0 (25-27, 16-25, 18-25).

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους “ερυθρόλευκους” αλλά και πρώτος σκόρερ ήταν ο Οϊβάνεν με 14, ενώ ο Ράουβερντινκ τον ακολούθησε με 13. Από το “τριφύλλι” ξεχώρησε ο Μπέλος με 14 π.

Έτσι, ο Ολυμπιακός έφτασε στην 11η νίκη τους στο φετινό πρωτάθλημα, στο κλείσιμο του πρώτου γύρου και παρέμεινε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Όσον αφορά τον τον Παναθηναϊκό, γνώρισε την 9η ήττα του, και βρίσκεται προτελευταίος.

Τα σετ: 25-27, 16-25, 18-25

Παναθηναϊκός (Ανδρεόπουλος): Δρογκάρης, Μπέλος, Ένσινγκ, Μπολζάνι, Πανταλέων, Σιλμπερνέτζελ, λ. Γκούζντα / Βασιλακόπουλος, Κουμιώτης,

Ολυμπιακός (Μουνιόθ): Οϊβάνεν, Πετρέας, Μπέμε, Ντζίζγκα, Αλεξίεφ, Ράουβερντινκ, λ. Στεφάνου / Χριστοφιδέλης, Ζουπάνι, Στιβαχτής, Ανδρεάδης

Άλλα σπορ Τελευταίες ειδήσεις