Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Απίστευτος Γκολομέεβ! Δεύτερος στον κόσμο με μυθική κούρσα

Απίστευτος Γκολομέεβ! Δεύτερος στον κόσμο με μυθική κούρσα

Το ασημένιο μετάλλιο στα 50 μέτρα ελεύθερο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Γκουαντζού κατέκτησε ο Κριστιάν Γκολομέεβ. Ο Έλληνας πρωταθλητής έκανε την κούρσα της ζωής του και τερμάτισε δεύτερος.

Τεράστια επιτυχία για τα ελληνικά χρώματα στο παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου της Γκουαντζού , με τον Κριστιάν Γκολομέεβ να κατακτάει το ασημένιο μετάλλιο στα 50 μέτρα ελεύθερο.

Ο Έλληνας κολυμβητής ξεπέρασε  τον εαυτό του και ανέβηκε στο βάθρο, παρότι δεν έκανε καλή εκκίνηση. Ωστόσο, πραγματοποίησε μία τρομερή αντεπίθεση στα τελευταία μέτρα κι ανέβηκε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου.

Ο Γκολομέεβ τερμάτισε σε 21.45 δευτερόλεπτα, έχοντας τον ίδιο χρόνο με τον Βραζιλιάνο Μπρούνο Φράτους, με τον οποίο και θα μοιραστεί το ασημένιο μετάλλιο. Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο Κάλεμπ Ντρέσελ με χρόνο 21.14 δευτερόλεπτα.

Ο Έλληνας πρωταθλητής έχει κατακτήσει ακόμα το ασημένιο μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Γλασκώβης το 2018, ενώ αυτό ήταν ήταν το 15ο μετάλλιο της Ελλάδας σε παγκόσμια πρωταθλήματα και 6ο ασημένιο.

Άλλα σπορ Τελευταίες ειδήσεις