Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Ασταμάτητος Τσιτσιπάς στη Σανγκάη! Πέρασε στον τρίτο γύρο του τουρνουά – video

Ασταμάτητος Τσιτσιπάς στη Σανγκάη! Πέρασε στον τρίτο γύρο του τουρνουά – video
ΦΩΤΟ twitter

Με μία ακόμη νίκη στην Σανγκάη, ο Στέφανος Τσιτσιπάς προκρίθηκε στον τρίτο γύρο του τουρνουά, φθάνοντας στο ρεκόρ των 35 νικών κατά τη διάρκεια της τρέχουσας χρονιάς, που τον έφερε και στον Νο15 της παγκόσμιας κατάταξης.

Ούτε ο Ρώσος Κάρεν Χασάνοφ, Νο 27 στον κόσμο κατάφερε να σταματήσει τον Στέφανο Τσιτσιπά στο open της Σανγκάης, όπου ο Έλληνας τενίστας δείχνει ανεβασμένος και βρίσκεται πλέον στον τρίτο γύρο της διοργάνωσης και τη φάση των προημιτελικών.

Ο 20χρονος Έλληνας τενίστας δυσκολεύτηκε αρκετά κόντρα στον Ρώσο αντίπαλό του, όμως κατάφερε να τον κερδίσει τελικά με 2-0 σετ, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο συγκεκριμένο τουρνουά. Ο Τσιτσιπάς πήρε με 6-4 το πρώτο σετ πήγε το δεύτερο σετ στο τάι μπρέικ, όπου και πήρε τελικά τη νίκη με 7-6 (8).

Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα, ότι αυτή ήταν η 35η νίκη του κορυφαίου Έλληνα τενίστα φέτος, σε μία ανεπανάληπτη χρονιά, που τον έφερε στην υψηλότερη θέση όλων των εποχών για τη χώρα μας, το Νο15 της παγκόσμια κατάταξης, όπου παραμένει χέρι και σήμερα.

https://twitter.com/TennisTV/status/1049943010761461760

Άλλα σπορ Τελευταίες ειδήσεις