Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Ασυναγώνιστος! Επίδειξη δύναμης από Ολυμπιακό στην έδρα του ΠΑΟΚ

Ασυναγώνιστος! Επίδειξη δύναμης από Ολυμπιακό στην έδρα του ΠΑΟΚ
ΦΩΤΟ eurokinissi (Αρχείο)

Το σούπερ ντέρμπι της Volley League στη Θεσσαλονίκη “βάφτηκε” ερυθρόλευκο”. Ο Ολυμπιακός διέλυσε τον ΠΑΟΚ με 3-0 σετ, ξέφυγε 7 βαθμούς από το “δικέφαλο του Βορρά” και αναδείχτηκε αήττητος πρωταθλητής χειμώνα.

Τρεις ημέρες μετά την αναμέτρηση τους στο νοκ-άουτ ημιτελικό του Λιγκ Καπ “Νίκος Σαμαράς” στο Μελίνα Μερκούρη -που βρήκε νικητή τον Ολυμπιακό- ο ΠΑΟΚ “μονομάχησε” και πάλι με τους “ερυθρόλευκους” -για την Volley League ανδρών- αυτή τη φορά στο “PAOK Sports Arena” και το αποτέλεσμα… ήταν το ίδιο!

Ο Ολυμπιακός επικράτησε 3-0 σετ στην Πυλαία του ΠΑΟΚ στο μεγάλο ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής της Α1 βόλεϊ των ανδρών και επέκτεινε στους 39 αγώνες το αήττητο σερί του στο πρωτάθλημα.

Οι “ερυθρόλευκοι” δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίστασης στους γηπεδούχους και αύξησαν τη διαφορά στην κορυφή στους επτά βαθμούς, έχοντας πάντως ένα ματς περισσότερο από τον ΠΑΟΚ και αναδείχθηκαν πρωταθλητές χειμώνα.

Κορυφαίος -και αυτού- του αγώνα ήταν ο Σμιτ με 15 πόντους και ακολούθησε ο Μπέμε με 10, ενώ σε πολύ καλή μέρα βρέθηκε και ο Πετρέας. Ο “δικέφαλος του Βορρά”… πληγώθηκε από τα λάθη του, με τον Τζούριτς να διασώζεται επιθετικά με 17 πόντους.

Τα σετ: 22-25, 22-25, 15-25

Άλλα σπορ Τελευταίες ειδήσεις