Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Australian Open: Συγκινημένος ο πατέρας της Σάκκαρη! Βούρκωσε με την πρόκριση – video

Australian Open: Συγκινημένος ο πατέρας της Σάκκαρη! Βούρκωσε με την πρόκριση – video

H Μαρία Σάκκαρη νίκησε την Μάντισον Κις και προκρίθηκε στον τέταρτο γύρο του Australian Open, φτάνοντας έτσι για πρώτη φορά στην καριέρα της στη φάση των “16” ενός Grand Slam. Η επιτυχία της αυτή έφερε δάκρυα στα μάτια του πατέρα της!

Την παρθενική της πρόκριση στους “16” ενός Grand Slam πανηγυρίζει η Μαρία Σάκκαρη, μετά τη νίκη της επί της 24χρονης Αμερικανίδας, Μάντισον Κις (Νο 11) στον 4ο γύρο του Australian Open,.

Η 24χρονη Ελληνίδα πρωταθλήτρια, Νο 23 της παγκόσμιας κατάταξης, έχει αγωνιστεί στον τρίτο γύρο και των τεσσάρων Grand Slam, όμως μέχρι σήμερα δεν είχε καταφέρει ποτέ να προκριθεί στον 4ο γύρο ενός Major τουρνουά.

Σάκκαρη: Πέρασε την «καταραμένη» φάση! Τεράστια πρόκριση στο Australian Open

Σε όλη την διάρκεια του αγώνα, η Σάκκαρη είχε την συμπαράσταση εκατοντάδων Ελλήνων φιλάθλων που είχαν δημιουργήσει εντυπωσιακή ατμόσφαιρα στη Margaret Court Arena, αλλά και αυτή των γονιών της.

Ο πατέρας της 24χρονης Ελληνίδας τενίστριας, Κώστας Σάκκαρης, εμφανίστηκε συγκινημένος και βουρκωμένος μετά τη λήξη της αναμέτρησης.

«Είμαι πολύ χαρούμενη που κατάφερα να προκριθώ στον 4ο γύρο ενός Grand Slam. Είναι μια σπουδαία ημέρα για εμένα. Ευχαριστώ όλους τους Έλληνες που ήρθαν εδώ. Όχι μόνο τους Έλληνες, όσους ήρθαν και με υποστήριξαν», είπε η Σάκκαρη μετά τον αγώνα. «Με την Κβίτοβα, θα είναι εξαιρετικά δύσκολο ματς. Έχουμε παίξει μερικές φορές. Θέλω να διασκεδάσω σήμερα τη νίκη μου και θα σκεφτώ αργότερα αυτό το ματς».

Άλλα σπορ Τελευταίες ειδήσεις