Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Αυστραλία: “Καυτές” θερμοκρασίες! “Μειώνουν” τον μεγαλύτερο ποδηλατικό αγώνα

ποδηλατικός αγώνας
@tourdownunder

Οι θερμοκρασίες θα φτάσουν τους 41 βαθμούς Κελσίου, κάτι που αναγκάζει τους διοργανωτές του να μικρύνουν τη διάρκεια του Tour Down Under που γίνεται στην Αδελαΐδα.

Συντομότερο κατά 26 χλμ θα είναι το Tour Down Under (TDU), το κορυφαίο ποδηλατικό γεγονός της Αυστραλίας, εξαιτίας του καύσωνα που πλήττει τις τελευταίες ημέρες τη χώρα.

Σήμερα, Πέμπτη και αύριο, Παρασκευή, ημέρες που θα πραγματοποιηθεί ο ποδηλατικός αγώνας στην Αδελαϊδα, οι θερμοκρασίες αναμένεται να φθάσουν τους 41 βαθμούς Κελσίου.

Οι διοργανωτές της αθλητικής διοργάνωσης συμβουλεύθηκαν την Υπηρεσία Πυρκαγιών της Νότιας Αυστραλίας (CFS) η οποία τους προειδοποίησε ότι τις μέρες αυτές είναι αυξημένος ο κίνδυνος πυρκαγιών σε πολλές περιοχές της Αδελαϊδας.

Οι αρμόδιοι ανησυχούν όχι μόνο για την ασφάλεια των αθλητών, αλλά και των θεατών που θα παρακολουθήσουν από κοντά τη διαδρομή.

Το κοινό μάλιστα ειδοποιήθηκε από τις αρμόδιες αρχές να προσέξει που θα αφήσει τα αυτοκίνητα ή δίκυκλα γιατί στις περιοχές από τις οποίες θα περάσουν οι ποδηλάτες, ο κίνδυνος πυρκαγιάς είναι μεγάλος.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

Άλλα σπορ Τελευταίες ειδήσεις