Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Δήλωση – βόμβα για Σουμάχερ! “Ο Μίκαελ γνωρίζει”

Δήλωση – βόμβα για Σουμάχερ! “Ο Μίκαελ γνωρίζει”

Ο Μίκαελ Σουμάχερ έχει τη συνείδησή του! Αυτό προκύπτει τουλάχιστον, έπειτα από ένα σχόλιο που έκανε νεαρή εργαζόμενη της μονάδας καρδιολογίας στο νοσοκομείο «George Pompidou» στο Παρίσι, σε έναν από τους συναδέλφους της.

«Μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι ο Σουμάχερ γνωρίζει». Αυτό είναι το σχόλιο που έκανε νεαρή εργαζόμενη της μονάδας καρδιολογίας στο νοσοκομείο «George Pompidou» στο Παρίσι, σε έναν από τους συναδέλφους της, όπως αναφέρει η «Le Parisien».

Μίκαελ Σουμάχερ – «Στο Παρίσι για… μυστική θεραπεία»

«Ναι, είναι στον τομέα μου. Και μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι γνωρίζει», δήλωσε χαρακτηριστικά. Σύμφωνα με την γαλλική εφημερίδα το νοσοκομείο, μετά την αποκάλυψη μεταφοράς του Γερμανού πιλότου της F1 , έχει σχεδόν… «σφραγιστεί», προκειμένου να μην διαρρέουν πληροφορίες.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μίκαελ Σουμάχερ διακομίστηκε πριν από μερικές μέρες σε νοσοκομείο του Παρισίου για να υποβληθεί σε μυστική θεραπεία. Έξι χρόνια μετά το σοβαρό ατύχημα που είχε κάνοντας σκι, ο 50χρονος Γερμανός πιλότος υποβάλλεται σε ειδική θεραπεία κι όλοι ελπίζουν ότι κάποια στιγμή θα καταφέρει να επανέλθει.

Άλλα σπορ Τελευταίες ειδήσεις