Τρίτη, 7 Μαΐ
23oC Αθήνα

Εκτός βάθρου ο Γκολομέεβ με νέο πανελλήνιο ρεκόρ!

Εκτός βάθρου ο Γκολομέεβ με νέο πανελλήνιο ρεκόρ!
ΦΩΤΟ eurokinissi

Δεν κατάφερε να κάνει το χρόνο που θα τον ανέβαζε στο βάθρο. Ο Κριστιάν Γκολομέεβ έκανε νέο πανελλήνιο ρεκόρ για τρίτη φορά μέσα σε δυο ημέρες στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα υγρού στίβου της Γλασκώβης, αλλά δεν μπόρεσε να μπει στα μετάλλια, μένοντας 4ος στον τελικό των 50 μ. με πεταλούδα.

Έκανε μια σπουδαία κούρσα, αλλά για μια ακόμα φορά ο Κριστιάν Γκολομέεβ δεν μπόρεσε να φτάσει στο πρώτο του μετάλλιο σε Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα υγρού στίβου

Ο Έλληνας κολυμβητής κατέλαβε την τέταρτη θέση στον τελικό των 50 μ. με πεταλούδα, κάνοντας νέο πανελλήνιο ρεκόρ, καλύπτοντας την απόσταση σε 23.19 δευτερόλεπτα. Να θυμίσουμε πως τη Δευτέρα (06.08.2018) ο Γκολομέεβ βελτίωσε δύο φορές το πανελλήνιο ρεκόρ, στον προκριματικό και στον ημιτελικό.

Το χρυσό μετάλλιο στα 50 μ. πεταλούδα κατέκτησε ο Αντρέι Γκοβόροφ από την Ουκρανία με χρόνο 22.48 δευτερόλεπτα. Στη δεύτερη θέση τερμάτισε ο Μπέντζαμιν Πράουντ με χρόνο 22.78 δευτερόλεπτα ενώ στο τρίτο σκαλί του βάθρου βρέθηκε ο Όλεγκ Κόστιν από τη Ρωσία με χρόνο 22.97 δευτερόλεπτα.

Να αναφέρουμε πως αυτή ςίναι η πέμπτη (!) φορά που ο Γκολομέεβ κατατάσσεται τέταρτος σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα (δύο φορές στα 50μ. ελεύθερο κι άλλες δύο σε ομαδικά αγωνίσματα). Η επόμενη παρουσία του στη διοργάνωση θα γίνει την Τετάρτη (08.08.2018) και στο καλό του αγώνισμα, τα 50μ. ελεύθερο. 

Άλλα σπορ Τελευταίες ειδήσεις