Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Η… επανάσταση συνεχίζεται στην F1! “Grid kids” αντί για σέξι μοντέλα

Grid Kids
ΦΩΤΟ ΑΠΕ

Πριν από λίγες ημέρες έγινε γνωστό πως δεν θα ξαναδούμε τα γνωστά “grid girls” με τις ομπρέλες τους δίπλα στα μονοθέσια της F1. Τώρα όμως μάθαμε και ποιοι θα αντικαταστήσουν τα σέξι μοντέλα.

Στις 25 Μαρτίου αρχίζει στη Μελβούρνη το πρωτάθλημα της F1 για το 2018, ωστόσο από το Grand Prix θα… λείπει κάτι! Όπως έχει ανακοινωθεί εδώ και μέρες, δεν θα χρησιμοποιούνται πλέον θηλυκά μοντέλα για την προώθηση προϊόντων στο περιθώριο των αγώνων.

Τα… γνωστά “grid girls”, που συνήθως τα βλέπαμε με τις ομπρέλες τους δίπλα στα μονοθέσια, θα εξαφανιστούν από τη Formula 1 και τη θέση τους θα πάρουν τα “grid kids”.

Η Διεθνής Ομοσπονδία Αυτοκινήτων αποφάσισε να δώσει… χώρο σε οδηγούς παιδικών καρτ, προκειμένου να βιώσουν την εμπειρία. Τα “grid Kids” θα μπορέσουν να παραμείνουν δίπλα στους 20 καλύτερους πιλότους του κόσμου, ενώ προσκεκλημένες θα είναι και οι οικογένειές τους.

“Θα είναι μια εξαιρετική στιγμή γι΄ αυτούς τους νέους, να βρεθούν δίπλα στους ήρωές τους, έχοντας την ευκαιρία να τους παρακολουθήσουν καθώς προετοιμάζονται να τρέξουν”, είπε ο διευθύνων σύμβουλος του τμήματος μάρκετινγκ της F1, Σιν Μπρατς.

Όπως εξήγησε ο Ζαν Τοντ στην επίσημη ιστοσελίδα, “… η F1 είναι η κορυφή του μηχανοκίνητου αθλητισμού και το όνειρο κάθε νεαρού οδηγού, οπότε είμαστε στην ευχάριστη θέση να φέρουμε το όνειρο αυτό λίγο πιο κοντά στους νέους”.

Πληροφορίες: ΑΠΕ

Άλλα σπορ Τελευταίες ειδήσεις