Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Εθνική Ελλάδας: “Λύγισε” από τις ΗΠΑ στα προημιτελικά!

Εθνική Ελλάδας: “Λύγισε” από τις ΗΠΑ στα προημιτελικά!
ΦΩΤΟ ΑΠΕ

Η Εθνική Ελλάδας στο πόλο γυναικών δεν κατάφερε να προβάλλει αντίσταση στην “πανίσχυρη” ομάδα των ΗΠΑ και ηττήθηκε με 15-5 στον προημιτελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Γκουανγκζού.

Αποκλείστηκε η Εθνική Ελλάδας του πόλο γυναικών από τη συνέχεια του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Γκουανγκζού, μετά την ήττα με 15-5 από τις ΗΠΑ στον προημιτελικό της διοργάνωσης.

Οι δύο ομάδες έχουν πολύ μεγάλη διαφορά δυναμικότητας, γεγονός που απεδείχθη και στην πισίνα, καθώς οι Αμερικανίδες είχαν πληθώρα λύσεων στην επίθεση και σκόραραν με χαρακτηριστική άνεση. Αντίθετα η ελληνική ομάδα δυσκολεύτηκε αρκετά να ολοκληρώσει επιθέσεις και το 15-5 μοιάζει δίκαιο με βάση την εικόνα της αναμέτρησης.

Το συγκρότημα του Γιώργου Μορφέση πάντως, θα “παλέψει” για τέταρτη συνεχόμενη διοργάνωση για τις θέσεις 5-8, αντιμετωπίζοντας την Τετάρτη (24/7, 08:00 ώρα Ελλάδας) την ηττημένη του αγώνα Ρωσία-Αυστραλία.

Τα οκτάλεπτα: 4-0, 4-2, 2-2, 5-1

ΗΠΑ (Άνταμ Κρικόριαν): Λόγκαν, Μούσελμαν 4, Σάιντεμαν 1, Φατάλ Ρ. 1, Χάουσχιλντ, Στέφενς Μ. 1, Χαραλαμπίδη 1, Νιούσουλ Κ. 1, Φίσερ Αρ. 2, Γκιλκριστ 1, Φίσερ M. 2, Γουίλιαμς 1, Τζόνσον

Ελλάδα (Γιώργος Μορφέσης): Σταματοπούλου, Τσουκαλά, Μπενέκου, Ελευθεριάδου 2, Πάτρα, Αβραμίδου 1, Ασημάκη, Χυδηριώτη, Κώτσια, Νίνου Ειρ., Πλευρίτου Ελ., Ξενάκη 2, Κοτσιώνη

 

Άλλα σπορ Τελευταίες ειδήσεις