Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Εθνική ομάδα πόλο γυναικών: Δεύτερη ήττα στα προκριματικά του World League!

Εθνική ομάδα πόλο γυναικών: Δεύτερη ήττα στα προκριματικά του World League!
ΦΩΤΟ Intime ΑΡΧΕΙΟΥ

Η Εθνική ομάδα γυναικών στο πόλο δεν τα κατάφερε κόντρα στην Ισπανία, από την οποία έχασε με 16-12 εκτός έδρας κι έτσι γνώρισε τη δεύτερη ήττας της στα προκριματικά του World League.

Την δεύτερη ήττα της σε ισάριθμα ματς, για τα προκριματικά του World League, γνώρισε η Εθνική πόλο γυναικών, καθώς μετά την εντός έδρας ήττα από την Ουγγαρία ήρθε αυτή εκτός έδρας από την Ισπανία με 16-12.

Οι δύο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ από την αρχή του αγώνα με την Ισπανία να προηγείται με 11-9 στο τέλος του δεύτερου οκταλέπτου αλλά στο τρίτο η διαφορά αυξήθηκε. Πρώτη σκόρερ του αγώνα ήταν η Ταράγκο με 5 γκολ, ενώ για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ξεχώρισε η Αβραμίδου με 3 τέρματα.

Τα οκτάλεπτα: 5-4, 6-5, 3-1, 2-2

Ισπανία (Μίγκελ Όκα): Έστερ, Μπαχ, Έσπαρ Α. 1, Ορτίθ 3, Ταράγκο 5, Γκονζάλεζ 2, Έσπαρ Κ., Πένια 1, Φόρκα 1, Αθνάρ, Γκαρσία 1, Λέιτον 2, Σάντσεζ

Ελλάδα (Γιώργος Μορφέσης): Διαμαντοπούλου Χ., Τσουκαλά 2, Διαμαντοπούλου Β., Ελευθεριάδου 1, Πλευρίτου Μ. 1, Αβραμίδου 3, Μυριοκεφαλιτάκη, Μπενέκου, Κώτσια, Νίνου Ειρ. 2, Πλευρίτου Ελ. 2, Ξενάκη 1, Σταματοπούλου

Άλλα σπορ Τελευταίες ειδήσεις