Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Εθνική πόλο – Βλάχος: “Κλείνουμε τα αυτιά μας, νίκη με Σερβία”

Εθνική πόλο – Βλάχος: “Κλείνουμε τα αυτιά μας, νίκη με Σερβία”

Το σύνθημα για το παιχνίδι με τη Σερβία που ακολουθεί έδωσε ο προπονητής της Εθνικής ομάδας πόλο ανδρών, Θοδωρής Βλάχος.

Μετά το παιχνίδι με το Μαυροβούνιο, για τη 2η αγωνιστική του Α’ Ομίλου του Παγκοσμίου πρωταθλήματος στη Γκουανκζού, που ήρθε ισόπαλο ισοπαλία 10-10, ο προπονητής της Εθνικής μας ομάδας υδατοσφαίρισης Θοδωρής Βλάχος μας δήλωσε ότι πρόκειται για δίκαιο αποτέλεσμα, ενώ ο Κωνσταντίνος Γενηδουνιάς τόνισε πως οι διεθνείς γίνονται καλύτεροι παιχνίδι με παιχνίδι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις τους:

Θοδωρής Βλάχος (Ομοσπονδιακός τεχνικός): “Ήταν ματς πρεμιέρας, ουσιαστικά -γιατί αυτό με την Κορέα δεν μπορεί να ληφθεί υπόψιν-, απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο. Με δύο πρόσωπα και οι δύο ομάδες. Στα δυο πρώτα οκτάλεπτα ήταν καλύτεροι από μας, εμείς στη συνέχεια ανεβάσαμε την απόδοσή μας, βελτιώσαμε τον παραπάνω και την άμυνά μας, πετύχαμε κάποια πιο εύκολα γκολ, προσπαθήσαμε στο τέλος με τα δυο ταιμ άουτ να δημιουργήσουμε μια φάση να κερδίσουμε το παιχνίδι , δεν τα καταφέραμε. Νομίζω ήταν ένα δίκαιο αποτέλεσμα.

Η ομάδα μας έδειξε στοιχεία, έδειξε αντίδραση και θεωρώ ότι θα παρουσιαστεί καλύτερη στη συνέχεια. Από την αρχή ο Όμιλος φαινόταν, αν όχι ισορροπημένος, ο πιο δύσκολος και πλέον το επόμενο παιχνίδι είναι το πιο σημαντικό.

Με τη Σερβία είναι εξίσου ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, κλείνουμε τα αυτιά μας ότι έχει έρθει με μείον επτά παίκτες, οι δυο είναι τερματοφύλακες, αλλά και οι παίκτες που έχουν έρθει στη θέση τους έχουν πολύ μεγάλο κίνητρο, να αποδείξουν στο προπονητή τους και σε όσους τους παρακολουθούν ότι είναι καλύτεροι και μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα τους. Άρα πρέπει να το βγάλουμε απο το μυαλό μας να προετοιμαστούμε ότι παίζουμε με τη Σερβία κι ότι παίζουμε για τη νίκη”.

Ντίνος Γεννηδουνιάς: “Ήταν σημαντικό παιχνίδι που έπρεπε να το κερδίσουμε . Ήρθε μια ισοπαλία, δεν ήρθε το τέλος του κόσμου. Αυτό που πρέπει να κρατήσουμε είναι το δυνατό ξεκίνημα και την ανατροπή. Αυτό το κενό διάστημα στο 2οκαι το 3ο οκτάλεπτο μας κόστισε, αλλά δεν ήρθε η καταστροφή, έχουμε συνέχεια, έχουμε ένα τελικό μεθαύριο με τη Σερβία για να πάρουμε την 1η θέση στον Όμιλο. Σίγουρα παιχνίδι με παιχνίδι θα είμαστε καλύτεροι. Η Σερβία είναι μια τεράστια σχολή, έχει πολύ επικίνδυνους παίκτες , άμα δεν προσέξεις ένα δευτερόλεπτο μπορεί να την πατήσεις. οπότε πρέπει να την αντιμετωπίσουμε ακόμα πιο σοβαρά από το Μαυροβούνιο”.

Άλλα σπορ Τελευταίες ειδήσεις