Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Τσιτσιπάς: Έτοιμος για τον τίτλο στο Εστορίλ

Τσιτσιπάς: Έτοιμος για τον τίτλο στο Εστορίλ

Σημαντική ημέρα για το ελληνικό τένις. Λίγα λεπτά μετά την… πρώτη κορυφή της Μαρίας Σάκκαρη, ο Στέφανος Τσιτσιπάς κατάφερε να νικήσει με ανατροπή τον Νταβίντ Γκοφρέν (3-6, 6-4, 6-4) και να πάρει το “εισιτήριο” για τον τελικό του τουρνουά στο Εστορίλ.

Την πρόκριση στον 6ο του τελικό, εκεί όπου θα διεκδικήσει το τρίτο τρόπαιο της καριέρας του, πήρε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, έστω κι αν χρειάστηκε να… φτύσει αίμα κόντρα στον Νταβίντ Γκοφέν (2-1 στα σετ)!

Στο όπεν του Εστορίλ ο 20χρονος Έλληνας τενίστας, νο 10 στην παγκόσμια κατάταξη και νο 1 στο ταμπλό, αντιμετώπισε τον 28χρονο Βέλγο (νο 25) και, έχασε το πρώτο σετ με 6-3, στην συνέχεια πέτυχε την μεγάλη ανατροπή.

Στο δεύτερο σετ και μετά από διαδοχικά μπρέικ του ενός στον άλλο, ο Τσιτσιπάς νίκησε με 6-4. Και στο τρίτο σετ ο Έλληνας άσος πέτυχε το καθοριστικό μπρέικ στο 4-4 και πήρε τη νίκη με 6-4.

Νίκη υπ αριθμόν 4 για τον Τσιτσιπά επί του Γκοφέν, με τον Έλληνα τενίστα να περιμένει τον νικητή του ζευγαριού Κουέβας – Νταβίντοβιτς στον τελικό του Εστορίλ Όπεν.

Άλλα σπορ Τελευταίες ειδήσεις