Τετάρτη, 24 Απρ.
23oC Αθήνα

Eurocup: “Πικρός” αποκλεισμός για τον ΝΟΒ από τα ημιτελικά!

Eurocup: “Πικρός” αποκλεισμός για τον ΝΟΒ από τα ημιτελικά!
ΦΩΤΟ eurokinissi

Τον αποκλεισμό της από τα ημιτελικά του Eurocup γνώρισε η ομάδα πόλο ανδρών της Βουλιαγμένης. Ο ΝΟΒ είχε… προίκα το εκτός έδρας 8-7, αλλά ηττήθηκε με 9-6 στο κολυμβητήριο του Λαιμού από την Ορτίτζια κι έτσι έχασε την πρόκριση.

Την μεγάλη ευκαιρία να περάσει στους “4” του Eurocup υδατοσφαίρισης έχασε ο ΝΟΒ, αφού ηττήθηκε με 9-6 από την Ορτίτζια στο Λαιμό -στον δεύτερο μεταξύ τους προημιτελικό- κι έτσι δεν μπόρεσε να υπερασπιστεί το υπέρ του 8-7 από το πρώτο ματς στην Ιταλία.

Η Βουλιαγμένη “πλήρωσε” το τραγικό ποσοστό του στον παίκτη παραπάνω, έχοντας μόλις 3 γκολ σε 15 προσπάθειες. Απ’ την μεριά τους, οι Ιταλοί αξιοποίησαν τις αποβολές που κέρδισαν (8/12) και κατάφεραν από τη δεύτερη περίοδο και μετά να πάρουν προβάδισμα, φτάνοντας να προηγούνται 7-4 στις αρχές του τελευταίου οκταλέπτου.

Δύο γκολ του Δημήτρη Τίγκα, ένα στον παραπάνω κι ένα με πέναλτι, έφεραν τη διαφορά στο γκολ (7-6), όμως ο διεθνής φουνταριστός Στέφανο Ναπολιτάνο εκμεταλλεύθηκε την αποβολή του Καπετανάκη και σκόραρε από κοντά, για να «σφραγίσει» την πρόκριση της Ορτίτζια ο Σέρβος Μπόρις Βαπένσκι με το τρίτο του προσωπικό γκολ (πάλι στον παραπάνω), 1΄10΄΄ πριν τη λήξη.

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 1-2, 1-2, 2-3

Οι συνθέσεις:

Βουλιαγμένη (Χρβόγε Κόλιανιν): Χρύσανθος, Μπάσιτς 1, Καλογερόπουλος, Γκιουβέτσης 2, Τσαταλιός, Γούβης, Αφρουδάκης, Μπούχα, Ποντικέας, Καπετανάκης, Τίγκας 3, Σολανάκης, Δ. Κουρούβανης

Ορτίτζια (Στέφανο Πικάρντο): Καρούζο, Κάσια, Αμπέλα, Γέλατσα 1, Ντι Λουτσιάνο, Φάρμερ 2, Τζιάκοπο, Εσπανιόλ 1, Ροτόντο 1, Βαπένσκι 3, Σούσακ, Ναπολιτάνο 1, Πελεγκρίνο

Άλλα σπορ Τελευταίες ειδήσεις