Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Ήττα και δεύτερη θέση για την Εθνική γυναικών στο πόλο!

Ήττα και δεύτερη θέση για την Εθνική γυναικών στο πόλο!
ΦΩΤΟ eurokinissi

Η Εθνική πόλο γυναικών τερμάτισε στη δεύτερη θέση του πρώτου ομίλου του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος της Βαρκελώνης. Η “γαλανόλευκη” ηττήθηκε από την Ολλανδία με 8-7 και θα αντιμετωπίσει στα προημιτελικά τη Ρωσία.

Η Εθνική γυναικών έχασε μία τεράστια ευκαιρία να τερματίσει πρώτη στον όμιλο της και να εξασφαλίσει ουσιαστικά (σ.σ. θα αντιμετώπιζε την αδύναμη Γερμανία στα προημιτελικά) την παρουσία της στα ημιτελικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος πόλο της Βαρκελώνης. Παρότι ήταν μπροστά στο σκορ στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα με την Ολλανδία, ηττήθηκε με 8-7.

Η Ίλσε Κούλχας ξέσπασε (σ.σ. πέτυχε τρία γκολ) στο τέταρτο δεκάλεπτο και “σκότωσε” τη “γαλανόλευκη”, η οποία τερμάτισε στη δεύτερη θέση του πρώτου ομίλου.

Η Εθνική θα χρειαστεί πλέον να ξεπεράσει στον προημιτελικό της Δευτέρας (23/7, 18:00) το σαφώς δυσκολότερο εμπόδιο της τρίτης ομάδας του Β΄ ομίλου, Ρωσίας.

Τα οκτάλεπτα: 1-1, 1-1, 3-2, 2-4

Ελλάδα: Χρ. Διαμαντοπούλου, Τσουκαλά 2, Β. Διαμαντοπούλου, Ελευθεριάδου, Μ. Πλευρίτου, Αβραμίδου 2, Ασημάκη 1, Χυδιριώτη 1, Πάτρα, Πρωτόπαππα, Ε. Πλευρίτου 1, Ξενάκη

Ολλανδία: Ααρτς, Μέχενς 1, Χένεε 2, Φαν ντερ Σλουτ, Βόλφες, Στόμπχορστ, Ρόχε, Σέβενιτς 2, Κούλχαας 3, Φούρφελτ, Σλίκινγκ

Η βαθμολογία

Ολλανδία 13

Ελλάδα 12

Ιταλία 10

Γαλλία 6

Ισραήλ 2

Κροατία 1

Άλλα σπορ Τελευταίες ειδήσεις