Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Κινδυνεύει η ΑΕΚ! “Φτύσιμο σε παίκτη του Ολυμπιακού και είσοδος οπαδών”

ΑΕΚ - Ολυμπιακός

– Το “Φύλλο Αγώνα” του τέταρτου τελικού της “Handball Premier” μεταξύ της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού είναι αρκετά επιβαρυντικό για τους “κιτρινόμαυρους”
-Μεταξύ άλλων, οπαδοί της Ένωσης μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο μετά τη λήξη του αγώνα, ενώ υπήρξε φτύσιμο σε παίκτη των “ερυθρόλευκων”
– Ο Ολυμπιακός ισοφάρισε σε 2-2 τη σειρά των τελικών της Α1 χάντμπολ -νικώντας την ΑΕΚ μέσα στο ΟΑΚΑ- και την έστειλε σε πέμπτο ματς… τίτλου στον Πειραιά

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να νικήσει την ΑΕΚ με 22-21 στην αίθουσα “Γ. Κασσιμάτης” του ΟΑΚΑ, να ισοφαρίσει σε 2-2 τη σειρά των τελικών κι έτσι να παίξει στην έδρα του, σε ένα ματς – τελικό, τον τίτλο του πρωταθλητή.

Την ίδια ώρα, η ΑΕΚ κινδυνεύει με τιμωρία, αφού το “Φύλλο Αγώνα” είναι επιβαρυντικό για τους “κιτρινόμαυρους” (σ.σ. αναμένεται να εκδοθεί και αναλυτική έκθεση του παρατηρητή).

Πιο συγκεκριμένα, αναφέρεται πως οπαδοί της ΑΕΚ παρεμπόδισαν την προθέρμανση των “ερυθρόλευκων”, πως ακούστηκαν -τρεις φορές- υβριστικά συνθήματα κατά του γκολκίπερ των Πειραιωτών, Κώστα Τσιλιμπάρη, πως μπήκαν φίλαθλοι στον αγωνιστικό χώρο μετά τη λήξη του αγώνα και πως υπήρξε φτύσιμο σε παίκτη.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας (handball.org.gr) οι παρατηρητές έγραψαν στο φύλλο αγώνα

“1. Παρακώλυση της προθέρμανσης της Β΄ ομάδας λόγω παρουσίας οπαδών της Α’ ομάδας στον αγωνιστικό χώρο. 2. Δεν τηρήθηκε το άρθρο Δ’ της εγκυκλίου της ΕΛ.ΑΣ. 3) Δεν λειτούργησε η ηχητική εγκατάσταση. 4) Βλάβη του χρονομέτρου στο 1:44. 5)Υβριστικά συνθήματα κατά του αθλητή της Β’ ομάδας Κ. Τσιλιμπάρη (τρεις φορές). 6) Είσοδος οπαδών στον αγωνιστικό χώρο με τη λήξη του αγώνα, οι οποίοι συγκρατήθηκαν. 7) Φτύσιμο σε παίκτη… Ακολουθεί αναλυτική έκθεση .”

Άλλα σπορ Τελευταίες ειδήσεις