Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Κορονοϊός: Ενδεχόμενο «μετακόμισης του US Open!

Κορονοϊός: Ενδεχόμενο «μετακόμισης του US Open!

Ο κορονοϊός έχει «διαλύσει» το φετινό καλεντάρι στο χώρο του τένις, με αναβολές και ακυρώσεις τουρνουά. Οι διοργανωτές του US Open σκέφτονται σοβαρά τη μεταφορά της φετινής διοργάνωσης.

Καθημερινά προκύπτουν νέα «σενάρια» σχετικά με το μέλλον της φετινής σεζόν στο τένις  και τη διεξαγωγή των δυο Grand Slam που… υπάρχουν πλέον μπροστά μας, το Roland Garros και το US Open.

Μετά τη μετάθεση του Roland Garros κατά μια εβδομάδα (ήταν αρχικά προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 20 Σεπτεμβρίου, αλλά μεταφέρθηκε στις 27 του ίδιου μήνα, ώστε να ολοκληρωθεί κανονικά στις 11 Οκτωβρίου) αλλαγή ίσως να έχουμε και στο US Open.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Marca, το αμερικανικό Grand Slam θα διεξαχθεί εγκαταστάσεις του Indian Wells στην Καλιφόρνια αντί φυσικά των εγκαταστάσεων του Flushing Meadows στη Νέα Υόρκη.

Η Marca επικαλείται αποκλειστικές πληροφορίες από τη USTA και αναφέρει ότι η αμερικανική ομοσπονδία τένις εξετάζει αυτό το ενδεχόμενο, μεταξύ άλλων, μιας και η Νέα Υόρκη είναι η πόλη που έχει πληγεί περισσότερο από την πανδημία στις ΗΠΑ.

Θυμίζουμε πως το US Open είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 31 Αυγούστου και αυτή την περίοδο μέρος των εγκαταστάσεων του στη Νέα Υόρκη έχουν προσφερθεί στο «μάχη» για τον κορονοϊό.

Άλλα σπορ Τελευταίες ειδήσεις