Τρίτη, 16 Απρ.
23oC Αθήνα

Κορονοϊός: Ξέσπασμα από Στεφανίδη! «Η ΔΟΕ παίζει με την υγεία μας»

Κορονοϊός: Ξέσπασμα από Στεφανίδη! «Η ΔΟΕ παίζει με την υγεία μας»
Intime.gr

Η στάση της ΔΟΕ, να μην αναβάλει τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο και να κρατά σε ένα κλίμα αβεβαιότητας τους αθλητές,  την ώρα που δεν έχει βρεθεί ακόμα τρόπος για την καταπολέμηση του κορονοϊού, έχει κάνει έξαλλη την Κατερίνα Στεφανίδη!

Η ΔΟΕ παρακολουθεί τις εφιαλτικές εξελίξεις με τον κορονοϊό, αλλά ακόμα δεν φαίνεται να περνάει από το… μυαλό των ανθρώπων της η ιδέα της αναβολής των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο, δημιουργώντας ένα κλίμα αβεβαιότητας στους αθλητές.

ΔΟΕ: «Προσηλωμένοι στους Ολυμπιακούς Αγώνες! Καμία δραστική απόφαση»

Με δηλώσεις της στο Reuters, η Κατερίνα Στεφανίδη ξέσπασε κατά των «Αθανάτων», τονίζοντας ότι με τη στάση τους βάζουν σε κίνδυνο την υγεία των αθλητών και αθλητριών.

«Δεν υπάρχει αναβολή, δεν υπάρχει ακύρωση. Αλλά μας (ΔΟΕ) βάζουν σε κίνδυνο» ανέφερε η χρυσή ολυμπιονίκης του επί κοντώ στους Αγώνες του Ρίο.

Μάλιστα διερωτήθηκε αν υπάρχει plan b για τη διεξαγωγή των αγώνων. «Όλοι θέλουμε να γίνουν οι Ολυμπιακοί στο Τόκιο αλλά ποιο είναι το Plan B αν δε γίνουν; Γνωρίζοντας ότι οποιαδήποτε απόφαση έχει επιδράσεις στην προπόνησή μου γιατί παίρνω ρίσκα τώρα που δε θα έπαιρνα αν ήξερα ότι υπάρχει εναλλακτικό σχέδιο. «Πρέπει να αποφασίσουμε αν θα ρισκάρουμε την υγείας μας και θα συνεχίσουμε να προπονούμαστε σε τέτοιο περιβάλλον» σχολίασε η Κατερίνα Στεφανίδη.

Άλλα σπορ Τελευταίες ειδήσεις