Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Κουκουλοφόροι στο Βριλήσσια – Λεωνίδας! “Αν δεν σας γ… δεν φεύγουμε από δω”

Κουκουλοφόροι στο Βριλήσσια – Λεωνίδας! “Αν δεν σας γ… δεν φεύγουμε από δω”
facebook.com/vrilissiahandball/

Απίστευτα πράγματα στην αναμέτρηση των Βριλησσίων με τον Λεωνίδα, για την Α2 χάντμπολ των ανδρών.

Για την παρουσία κουκουλοφόρων στις κερκίδες του αγώνα των Βριλησσίων με τον Λεωνίδα Αγ. Αναργύρων, για την Α2 χάντμπολ των ανδρών (26.01.2019, έγραψαν στο «Φύλλο Αγώνα» οι διαιτητές, κάνοντας λόγο για χυδαίες εκφράσεις, απειλές και κροτίδες!

Πιο συγκεκριμένα, οι διαιτητές έγραψαν…

 «Καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα υπήρχε ομάδα οργανωμένων οπαδών (30 περίπου άτομα) εκ των οποίων οι μισοί φορούσαν φούτερ με κουκούλα και οι άλλοι είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους με μάσκες και προστατευτικά προσώπου (full face), φιλικά προσκείμενοι στο γηπεδούχο σωματείο οι οποίοι φώναζαν συνεχώς υβριστικά συνθήματα κατά του φιλοξενούμενου σωματείου και των διαιτητών με χυδαίες εκφράσεις όπως «Αν δεν σας γ… δεν φεύγουμε από δω, γ… τη μάνα σας κ.α.».

Από την αρχή του αγώνα κάναμε συστάσεις στο γηπεδούχο σωματείο οι οποίοι δήλωσαν ότι δεν γνώριζαν τα συγκεκριμένα άτομα παρα ταύτα έκαναν τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να ηρεμήσουν. Στο 48:34 του αγώνα κι ενώ το παιχνίδι είχε διακοπεί λόγω δίλεπτης αποβολής και ρίψης 7 μέτρων εξερράγη κροτίδα στην πόρτα εξόδου της κερκίδας.

Μετά το τέλος του αγώνα οι συγκεκριμένοι οπαδοί έριξαν στον χώρο της κερκίδας καψούλια παρατεταμένης ισχύος (στρακαστρούκες) ενώ συγχρόνως άναψαν τρία βεγγαλικά χρωματισμού. Στο γήπεδο υπήρχε αστυνομική δύναμη δύο ατόμων οι οποίοι συνόδευσαν τους διαιτητές στα αποδυτήρια».

Άλλα σπορ Τελευταίες ειδήσεις