Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Λιποθύμησε παίκτρια από τα καπνογόνα στο Άρης – ΑΟ Θήρας! [pic, vid]

Λιποθύμησε παίκτρια από τα καπνογόνα στο Άρης – ΑΟ Θήρας! [pic, vid]
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Άρης επικράτησε με 3-1 του ΑΟ Θήρας στο κλειστό της Πυλαίας και πήρε την πρόκριση για πρώτη φορά στην ιστορία του στους τελικούς της Volleyleague των γυναικών. Οι νησιώτες, πάντως, έχουν πολλά παράπονα για την ατμόσφαιρα που υπήρχε στο γήπεδο κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Ο Άρης πανηγύρισε για πρώτη φορά στην ιστορία του την πρόκριση του στους τελικούς της Volleyleague των γυναικών, έπειτα από τη νίκη του με 3-1 σετ επί του ΑΟ Θήρας.

Η ομάδα της Σαντορίνης έχει, όμως, πολλά παράπονα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το παιχνίδι. Συγκεκριμένα, στο κλειστό της Πυλαίας βρέθηκαν υπεράριθμοι οπαδοί του Άρη, με αποτέλεσμα οι μισοί να μείνουν όρθιοι πίσω από τις διαφημιστικές πινακίδες του γηπέδου.

Οι άνθρωποι των φιλοξενούμενων καταγγέλλουν ότι οι οπαδοί του Άρη έβριζαν τις παίκτριες του ΑΟ Θήρας, κάθε φορά που αυτές πήγαιναν στο σερβίς, ενώ μία από τις αθλήτριες της ομάδας της Σαντορίνης λιποθύμησε από τα καπνογόνα που άνοιξαν οι οπαδοί των “κιτρίνων”.

Ο λόγος για τη Μελίνα Εμμανουηλίδου, η οποία αισθάνθηκε αδιαθεσία, λόγω της αποπνικτικής ατμόσφαιρας και μεταφέρθηκε εκτός γηπέδου. Της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από τους γιατρούς και στη συνέχεια επέστρεψε κανονικα στο ξενοδοχείο μαζί με την υπόλοιπη αποστολή του ΑΟ Θήρας.

“Δυστυχώς οι διαιτητές επέτρεψαν διεξαγωγή αγώνα ΑΡΗ Α.Ο ΘΗΡΑΣ με 200 χούλιγκανς μέσα στον αγωνιστικό χώρο να βρίζουν και να δημιουργούν συνθήκες που δεν μπορώ να μεταφέρω με λόγια. Αθλήτρια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Ντροπή στους διαιτητές και στους υπευθύνους διεξαγωγής του αγώνα”, έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ του στο facebook το μέλος της Διοίκησης του ΑΟ Θήρας, Γιώργος Σπυριδάκης.

Η ανάρτηση του

Άλλα σπορ Τελευταίες ειδήσεις