Δευτέρα, 15 Απρ.
28oC Αθήνα

Μάμαλος: Δεν πουλάω τα μετάλλιά μου!

Μάμαλος: Δεν πουλάω τα μετάλλιά μου!
Φωτογραφία αρχείου InTime News

Η είδηση πως ο χρυσός Παραολυμπιονίκης του Ρίο, Παύλος Μάμαλος, αναγκάζεται να πουλήσει τα μετάλλιά του για να βρει χρήματα ώστε να υποβληθεί σε εγχείρηση προκάλεσε σοκ. Όμως ο ίδιος ο Έλληνας Παραολυμπιονίκης βάζει τα πράγματα στη θέση τους.

Με μια ανάρτησή του στη σελίδα του στο Facebook, ο Παύλος Μάμαλος διέψευσε ότι αναγκάζεται να πουλήσει τα Ολυμπιακά του μετάλλια για να βρει τα χρήματα που απαιτούνται για να κάνει την εγχείρηση.

Και όχι μόνο δεν θα πουλήσει τα μετάλλια που κατέκτησε και με τα οποία έκανε την Ελλάδα περήφανη, αλλά δεν χρειάζεται καν να κάνει επέμβαση.

«Τα δημοσιεύματα που αναφέρονται σε πώληση των μεταλλίων μου δεν ισχύουν και πρόκειται περί λάθους. Χαίρω άκρας υγείας και προφανώς δεν θα κάνω καμιά επέμβαση», έγραψε τα ξημερώματα ο Παύλος Μάμαλος στο Facebook.

Την πληροφορία σοκ είχε κάνει γνωστή, λίγες ώρες νωρίτερα, με ανάρτησή του ο συναθλητής του Μανώλης Στεφανουδάκης, μέσω ενός συγκινησιακά φορτισμένου ποστ.

«Έτσι είναι. Όταν φτάνεις στο αεροδρόμιο, όταν σε καλούνε στο προεδρικό μέγαρο, όταν σε καλούνε στη Βουλή και για τον κάθε επικεφαλής κόμματος είσαι ο ήρωας του… Και να βγάλω μια φωτογραφία δίπλα σου, και να ποστάρουμε στο κάθε site, για να πούμε ότι είμαι δίπλα σου και σε στηρίζουμε και όταν έρθει η δύσκολη στιγμή όπως τώρα του Παύλου δε σε γνωρίζει κανείς. Ελλάδα το μεγαλείο σου!», έγραψε.

Είχε μάλιστα ανεβάσει και αυτή τη φωτογραφία

Ο Έλληνας Παραολυμπιονίκης είχε κατακτήσει το χρυσό στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο, το χάλκινο στο Λονδίνο και τέλος το ασημένιο στο Πεκίνο.

Άλλα σπορ Τελευταίες ειδήσεις