Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Με… άνεση Ολυμπιακός και Βουλιαγμένη! Θα τα πουν στους τελικούς

Με… άνεση Ολυμπιακός και Βουλιαγμένη! Θα τα πουν στους τελικούς
ΦΩΤΟ intime (αρχείο)

Αποτελούν εδώ και χρόνια τις δυο πιο δυνατές ομάδες στο γυναικείο ελληνικό πόλο. Ολυμπιακός και Βουλιαγμένη τα… είπαν πριν από λίγες ημέρες στον ημιτελικό της Euroleague και θα δώσουν για μια ακόμα χρονιά “μάχη” για την κατάκτηση του τίτλου του πρωταθλητή.

Ολυμπιακός και Βουλιαγμένη συνθέτουν για ακόμη μία χρονιά το ζευγάρι των τελικών στην Α1 υδατοσφαίρισης γυναικών. Οι “ερυθρόλευκες” ξεμπέρδεψαν με τα… διαδικαστικά, κάνοντας το 2-0 νίκες στη σειρά των ημιτελικών των πλέι-οφ με τη Γλυφάδα.

Η ομάδα του Χάρη Παυλίδη πέρασε με 17-4 από την έδρα του ΑΝΟΓ, «καθαρίζοντας» το ματς με ένα σερί 7-0 στο δεύτερο οκτάλεπτο, και πλέον στρέφει την προσοχή της στις μάχες με τη Βουλιαγμένη, που θα αρχίσουν την προσεχή Τρίτη (7/5) από τον Πειραιά.

Λίγο νωρίτερα, σε… περίπατο εξελίχθηκε για την Βουλιαγμένη ο 2ος αγώνας της ημιτελικής φάσης της κόντρα στον Εθνικό. Μετά την επικράτηση, έστω και δύσκολα στον πρώτο αγώνα στον Λαιμό με 10-8 του Εθνικού, ο ΝΟΒ νίκησε πολύ εύκολα το δεύτερο ματς στον Πειραιά με 14-3 και προκρίθηκε στους τελικούς.

Η Γλυφάδα θα αντιμετωπίσει τον Εθνικό, με φόντο την τρίτη θέση του πρωταθλήματος που δίνει το τελευταίο ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Άλλα σπορ Τελευταίες ειδήσεις