Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Με το… δεξί Τσιτσιπάς και Σάκκαρη! Εύκολες νίκες στο US Open

Με το… δεξί Τσιτσιπάς και Σάκκαρη! Εύκολες νίκες στο US Open
ΦΩΤΟ twitter

Μαρία Σάκκαρη και Στέφανος Τσιτσιπάς πήραν εύκολες νίκες στα πρώτα τους παιχνίδια στο US Open της Νέας Υόρκης και προκρίθηκαν στο δεύτερο γύρο της διοργάνωσης, η οποία και συνεχίζεται σήμερα, με νέους αγώνες και για τους δύο Έλληνες αθλητές.

Τόσο η Μαρία Σάκκαρη, όσο και ο Στέφανος Τσιτσιπάς κατάφεραν να ξεπεράσουν εύκολα τα πρώτα τους “εμπόδια” στο τουρνουά της Νέας Υόρκης και πήραν πανηγυρικά την πρόκριση για την επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Αρχικά, η Ελληνίδα αθλήτρια που βρέθηκε για πρώτη φορά απευθείας στο κυρίως ταμπλό του US Open, αντιμετώπισε την Αμερικανίδα Μουχαμάντ και πήρε άνετα τη νίκη με 2-0 σετ (6-3, 6-3).

Στη συνέχεια ήρθε η ώρα και για τον Έλληνα Νο 15 του κόσμου, ο οποίος χωρίς να χάσει σετ, απέκλεισε από τη διοργάνωση τον Τόμι Ρομπρέδο, επικρατώντας  με 3-0 (3-6, 6-7 (1-7), 4-6), με κρίσημο σετ το δεύτερο όπου και έκανε… πλάκα τελικά στο τάι μπρέικ.

Το τουρνουά συνεχίζεται σήμερα και για τους δύο αθλητές, με τη Σάκκαρη να αντιμετωπίζει μία ακόμη Αμερικανίδα, την Σοφία Κένιν και τον Τσιτσιπά να βρίσκει μπροστά του το Νο 36 του κόσμου, Ντανίλ Μεντβέντεβ, σε μία “σκληρή” μάχη για την πρόκριση στον τρίτο γύρο του US Open.

Άλλα σπορ Τελευταίες ειδήσεις