Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Μεσογειακοί Αγώνες: Οι πτώσεις που στέρησαν το μετάλλιο σε Μιλλούση – Μάρα [videos]

Μάρας

“Χάλασε” το πρόγραμμα του Βλάση Μάρρα στο πρώτο πέταγμα, στην προσπάθεια του στον τελικό του μονόζυγου στους Μεσογειακούς Αγώνες που γίνονται στην Ταραγόνα της Ισπανίας. την ίδια ημέρα (26.06.2018) η Βασιλική Μιλλούση πλήρωσε ακριβά μία κακή στιγμή στο φινάλε ενός καταπληκτικού προγράμματος, στη δοκό ισορροπίας.

Η Βασιλική Μιλλούση παρουσίασε την Τρίτη (26.06.2018) ένα εξαιρετικό πρόγραμμα στον τελικό της δοκού ισορροπίας, στο Ολυμπιακό Κλειστό του Ρέους όμως μια άτυχη στιγμής στο τέλος της κόστισε μια θέση στο βάθρο.

Η πτώση την έφερε τελικά στην 5η θέση με 12,166 βαθμούς και της στέρησε το μετάλλιο, που θα ήταν το πέμπτο της στον θεσμό, έπειτα από εκείνα που είχε κερδίσει στην Πεσκάρα το 2009 (1η στη δοκό και 3η στο ομαδικό) και στη Μερσίνη το 2013 (2η στη δοκό και 3η στο ομαδικό).

Στο μονόζυγο, ο Μεσογειονίκης του 2001 Βλάσης Μάρας, που επέστρεψε στον θεσμό μετά από 17 χρόνια, είδε το πρόγραμμά του να «χαλάει» από το πρώτο πέταγμα, στο οποίο είχε πτώση. Ούτε η σωστή εκτέλεση του υπόλοιπου προγράμματος, ούτε η άψογη προσγείωση μπόρεσαν να διορθώσουν το λάθος και να του δώσουν κάτι παραπάνω από την 8η θέση, με 12,466 βαθμούς.

Άλλα σπορ Τελευταίες ειδήσεις