Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Νίκη στο φινάλε για την Εθνική Ανδρών

Νίκη στο φινάλε για την Εθνική Ανδρών

Με νίκη ολοκλήρωσε η Εθνική χάντμπολ των ανδρών την προετοιμασία της ενόψει των υποχρεώσεών της στα προκριματικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα επικράτησε 28-27 της Ιταλίας, στο δεύτερο μεταξύ τους φιλικό που έγινε απόψε στην αίθουσα «Γ. Κασιμάτης» του ΟΑΚΑ, χάρη σε γκολ του Μάλλιου στα τελευταία δευτερόλεπτα της αναμέτρησης. Η ελληνική ομάδα βρέθηκε να χάνει 19-13 στο ημίχρονο (το οποίο έκλεισε με σερί 6-0 των φιλοξενούμενων), αλλά μπήκε δυνατά στο δεύτερο μέρος και μείωσε σε 20-19.

Οι «ατζούρι» ξέφυγαν εκ νέου με 24-20 και 25-21, αλλά η καλή εμφάνιση του Λοΐζου κάτω από την ελληνική εστία και κάποιες καλές ατομικές ενέργειες στην επίθεση επέτρεψαν στην Εθνική να «γυρίσει» το ματς και στο τέλος να πάρει τη νίκη. Μελανό σημείο του αγώνα για την εθνική ήταν ο τραυματισμός του Γιάννη Μπασμαλή, που χτύπησε στο αριστερό γόνατο και αποχώρησε υποβασταζόμενος.

Οι συνθέσεις:

ΕΛΛΑΔΑ (Νίκος Γραμματικός): Κωστακίδης 5, Μωραΐτης, Μπασμαλής 3, Λαδάκης, Μυλωνάς 2, Μάλλιος 6, Λοΐζος, Κρητικός 3, Ανδρέου 2, Δομπρής, Τζηράς 4, Ιωάννου, Δέσπος, Παπαδιονυσίου 3, Αραπακόπουλος, Καραμπουρνιώτης, Ζαμπούνης, Κοτανίδης, Καλόμοιρος

ΙΤΑΛΙΑ (Ρικάρντο Τριλίνι): Ποστόνια, Στάρσεβιτς 1, Βεντούρι, Μαϊόνε, Τούρκοβιτς 5, Πιβέτα 1, Ντ? Αντίνο, Έμπνερ, Σαβίνι 1, Φόβιο, Μπουλτζαμίνι 1, Μορέτι 7, Νταπιράν 1, Βόλπι 3, Παρισίνι 2, Σκάταρ 4, Λουτσιάνο 1

Άλλα σπορ Τελευταίες ειδήσεις