Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Nurmagomedov: “Ο McGregor προσέβαλε την πατρίδα και τη θρησκεία μου” – video

Nurmagomedov: “Ο McGregor προσέβαλε την πατρίδα και τη θρησκεία μου” – video

Ζήτησε συγγνώμη από τον κόσμο που βρέθηκε στην T-Mobile Arena του Λας Βέγκας και από το άθλημα, αλλά ο Χαμπίμπ Νουρμαγκομέντοφ δεν έδειξε διατεθειμένος να κάνει κάτι ανάλογο και προς τον Κόνορ ΜακΓκρέγκορ, για τις συμπλοκές που ακολούθησαν της νίκης του στο UFC.

«Θέλω να ζητήσω συγγνώμη στο UFC και το Λας Βέγκας. Δεν έδειξα την καλύτερη πλευρά μου, αλλά είμαι άνθρωπος. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ο κόσμος μιλά τόσο για μένα επειδή βγήκα από το κλουβί. Τι έχουν να πουν που ο ΜακΓκρέγκορ μιλούσε για τη θρησκεία μου, την πατρίδα μου, τον πατέρα μου; Ήρθε στο Μπρούκλιν και έσπασε ένα λεωφορείο. Παραλίγο να σκοτώσει κόσμο εκεί. Αυτά δεν έχουν σημασία;» ανέφερε αρχικά ο μεγάλος νικητής του αγώνα του UFC.

«Κόλαση»! Ο Nurmagomedov «γονάτισε» τον McGregor – Ξύλο μέσα και έξω από το οκτάγωνο μετά το φινάλε – videos

“Ο πατέρας μου με δίδαξε σεβασμό. Όλοι όσοι είναι δίπλα μου ξέρουν ποιος είμαι. Είχα πει και πριν τον αγώνα πως αυτός ο τύπος θα εγκαταλείψει τον αγώνα. Τον λένε δύο φορές παγκόσμιο πρωταθλητή, αλλά σήμερα εγκατέλειψε. Γι’ αυτό η ζώνη ανήκει σε μένα, που είναι αναμφίβολα και αήττητος ο πρωταθλητής», τόνισε ο Νουρμαγκομέντοφ.

Άλλα σπορ Τελευταίες ειδήσεις