Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Ο Έλληνας… Πρίγκιπας του τένις στο πλάι του Σουηδού “γαλαζοαίματου”! [pic]

Ο Έλληνας… Πρίγκιπας του τένις στο πλάι του Σουηδού “γαλαζοαίματου”! [pic]
@StefTsitsipas

Έγινε ο πρώτος Έλληνας τενίστας που κατακτά τίτλο ATP! Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έγραψε… ιστορία για το ελληνικό τένις, βγήκε φωτογραφία με τον Πρίγκιπα Ντάνιελ της Σουηδίας και έκανε retweet το ποστάρισμα του Αλέξη Τσίπρα.

Η χρονιά αυτή εξελίσσεται.. ιδανικά για τον Στέφανο Τσιτσιπά, ο οποίος -μετά από δυο χαμένους τελικούς- κατάφερε να σηκώσει τον πρώτο του διεθνή τίτλο ATP.

Η κίνηση της μητέρας του Στέφανου Τσιτσιπά που συγκίνησε

Από το Νο 122 που βρισκόταν τον περασμένο Οκτώβριο, ο 20χρονος τενίστας βρίσκεται αυτή την εβδομάδα στο νο 16 (σ.σ. πέρασε και από το 15), γράφοντας… ιστορία στο ελληνικό τένις.

Τσιτσιπάς: Ιστορικός τίτλος για το ελληνικό τένις! Το… σήκωσε στη Στοκχόλμη

Ο Τσιτσιπάς σήκωσε το… τεράστιο τρόπαιο του Stockholm Open, έχοντας δίπλα του τον Πρίγκιπα της Σουηδίας, Ντάνιελ. Μάλιστα, λίγο αργότερα ο Έλληνας… Πρίγκιπας του τένις φωτογραφήθηκε με τον Σουηδό “γαλαζοαίματο”

“Το αγόρι από την Ελλάδα και ο Πρίγκιπας από τη Σουηδία. Στιγμές σαν αυτή είναι τόσο ιδιαίτερες” σχολίασε ο Τσιτσιπάς στη φωτογραφία που “ανέβασε” στα social media που διατηρεί.

https://twitter.com/StefTsitsipas/status/1054248173521137664

Το retweet στον Πρωθυπουργό

Τα θερμά συγχαρητήρια του στον Στέφανο Τσιτσιπά για την κατάκτηση του τροπαίου στον τελικό του Stockholm Open, εκφράζει ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας -με ανάρτηση του στο Twitter- λίγο μετά το τέλος του τελικού στη Στοκχόλμη.

Ο Τσιτσιπάς έκανε retweet το συγκεκριμένο ποστάρισμα, σχολιάζοντας: “Ευχαριστώ πάρα πολύ! Μια μέρα που θα μείνει σίγουρα αξέχαστη! ”

https://twitter.com/StefTsitsipas/status/1054086484054237186

Άλλα σπορ Τελευταίες ειδήσεις