Άλλα σπορ

Ο… νόμος του Ναδάλ! Ο Τσιτσιπάς “λύγισε” στα ημιτελικά – video

Δεν του άφησε περιθώρια να τον κοντράρει. Ο Ράφα Ναδάλ παρουσίασε ένα... σοβαρό πρόσωπο απέναντι στον Στέφανο Τσιτσιπά και πήρε το “εισιτήριο” για τον τελικό του Internazionali BNL d' Italia που γίνεται στη Ρώμη
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Το… πάλεψε όσο μπορούσε! Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν κατάφερε να φανεί ανταγωνιστικός αυτή το φορά κόντρα στον Ράφα Ναδάλ και έμεινε εκτός τελικού του Internazionali BNL d’ Italia που γίνεται στη Ρώμη, χάνοντας με 2-0 σετ.

Ο Ναδάλ μπήκε “αγριεμένος” στο πρώτο σετ, πίεσε με το… καλημέρα τον Τσιτσιπά και έφτασε στο break, φτάνοντας στο 0-3. Ο Έλληνας άσος προσπάθησε να τρέξει τον Ισπανό, πήρε το πρώτο του game κάνοντας το 1-3, ενώ στη συνέχεια δεν έχασε ούτε ένα από αυτά που σέρβιρε. Μετά από 49 λεπτά όμως, ο Ναδάλ κατέκτησε το πρώτο σετ (3-6).

https://twitter.com/TennisTV/status/1129754612532228097

Ο Τσιτσιπάς ξεκίνησε σερβίροντας στο δεύτερο σετ, πήρε το πρώτο game αλλά στη συνέχεια ο Ναδάλ αντέδρασε και κατάφερε να πάρει τα επόμενα τρία, φτάνοντας στο break (1-3). Ο Έλληνας τενίστας τα έδωσε όλα στη συνέχεια, αλλά ο Ισπανός ήταν εκπληκτικός, έδειξε… ακούραστος και έφτασε στη νίκη, παίρνοντας και το δεύτερο σετ (4-6).

https://twitter.com/TennisTV/status/1129768779314081799

https://twitter.com/InteBNLdItalia/status/1129768142681645058

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Άλλα σπορ
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Άλλα σπορ: Περισσότερα άρθρα