Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Ο Τσιτσιπάς για το “ατύχημα” με τον πατέρα του! “Ίσως με βάλει τιμωρία”

Τσιτσιπάς

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε για την “έκρηξη” που είχε στην αναμέτρηση κόντρα στον Νικ Κύργιο, όταν χτύπησε κατά λάθος τον πατέρα του.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς εμφανίστηκε να είναι… εκτός εαυτού, ελάχιστες στιγμές αφού έχασε στο τάι μπρέικ το πρώτο σετ, στην αναμέτρηση κόντρα στον Νικ Κύργιο για το ATP Cup.

Το Νο6 στην παγκόσμια κατάταξη ήταν έξαλλος με τον τρόπο που έχασε το σετ και ξέσπασε, χτυπώντας τη ρακέτα του στον πάγκο, κίνηση που τραυμάτισε τον πατέρα του, Απόστολο, στο δεξί του χέρι.

Ο Τσιτσιπάς ρωτήθηκε για το συγκεκριμένο περιστατικό, στην τελευταία συνέντευξη που έδωσε για φέτος στο ATP Cup και δεν θέλησε να δώσει άλλη… έκταση με την απάντηση του.

“Ήταν ατύχημα. Δεν το ήθελα και το ξέχασα αμέσως, κοίταξα μπροστά. Συμβαίνει. Δεν ήθελα να το κάνω, απλά ξέφυγε, δυστυχώς” τόνισε αρχικά ο Έλληνας πρωταθλητής και στη συνέχεια αστειευόμενος δήλωσε: “Ίσως με κλείσει για τρεις μέρες στο δωμάτιό μου, για τιμωρία”.

Επίσης -μεταξύ άλλων- ρωτήθηκε και για το γεγονός ότι ο πατέρας του αποχώρησε από τον πάγκο και δήλωσε: “Μάλλον ήταν δική του ιδέα. Ίσως εκνευρίστηκε, δεν τον ρώτησα. Θα του μιλήσω μετά”.

Άλλα σπορ Τελευταίες ειδήσεις