Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Ολλανδία – Ελλάδα 6-4 ΤΕΛΙΚΟ! Ασημένια η Εθνική μας – Ηττήθηκε στον τελικό

Ολλανδία – Ελλάδα 6-4 ΤΕΛΙΚΟ! Ασημένια η Εθνική μας – Ηττήθηκε στον τελικό
ΦΩΤΟ ΑΠΕ

Η Εθνική Ελλάδας στο πόλο γυναικών δεν τα κατάφερε τελικά στον τελικό κόντρα στην Ολλανδία και με την ήττα με 6-4, έμεινε στη δεύτερη θέση και το ασημένιο μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Βαρκελώνης.

Η Ολλανδία ήταν καλύτερη από την Εθνική Ελλάδας στον τελικό του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος της Βαρκελώνης και κατέκτησε δίκαια το χρυσό μετάλλιο στη διοργάνωση, αφήνοντας την ομάδα μας με το ασημένιο μετάλλιο, μετά την ήττα με 6-4.

Η ομάδα του Γιώργου Μορφέση το “πάλεψε” μέχρι το τέλος και έφθασε το ματς στο 5-4, τέσσερα λεπτά πριν τη λήξη, αλλά ένα γκολ με λόμπα της Φαν Ντερ Σλουτ, αμέσως μετά, έβαλε τέλος στο ματς.

Παρακολουθήστε LIVE το Ολλανδία – Ελλάδα από το newsit.gr

Η πορεία μέχρι τον τελικό

Για να φθάσει στον τελικό η Ελλάδα επικράτησε 12-5 της Γαλλίας στο πρώτο ματς και ακολούθησαν στην πρώτη φάση, το 7-6 με την Ιταλία, το 21-2 με την Κροατία, το 16-2 με το Ισραήλ και η ήττα με 7-8 από την Ολλανδία.

Στα προημιτελικά, η ομάδα του Μορφέση επικράτησε της Ρωσίας με 11-10 στα πέναλτι, ενώ στον ημιτελικό απέκλεισε τη γηπεδούχο Ισπανία με 11-9, για να πάρει πανηγυρικά την πρόκριση στον μεγάλο τελικό.

 

 

Άλλα σπορ Τελευταίες ειδήσεις