Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Ολυμπιακός: “Λύγισαν” οι “ερυθρόλευκες” μετά το χαμένο τελικό! pics

Ολυμπιακός: “Λύγισαν” οι “ερυθρόλευκες” μετά το χαμένο τελικό! pics
ΦΩΤΟ intime

Οι παίκτριες της ομάδας πόλο του Ολυμπιακού εμφανίστηκαν απαρηγόρητες μετά την ήττα τους από την Σαμπαντέλ, στον τελικό τη2ς Euroleague. Συγχαρητήρια από Μαρινάκη.

Η ομάδα πόλο των γυναικών του Ολυμπιακού διεκδίκησε ένα ακόμα ευρωπαϊκό τρόπαιο, αγωνιζόμενη στον τελικό της Euroleague μέσα στην έδρα της διοργανώτριας, Σαμπαντέλ, αλλά.. λύγισε στο φινάλε του ματς και γνώρισε την ήττα (13-11).

Ολυμπιακός: «Αυτοκτόνησε» στον τελικό! Πρωταθλήτρια Ευρώπης η Σαμπαντέλ

Το σφύριγμα της λήξης του τελικού βρήκε τις παίκτριες του Ολυμπιακού να μην μπορούν να πιστέψουν πως έχασαν την κούπα. Ο φωτογραφικός φακός αποτύπωσε τα δάκρυα και την απογοήτευση στα βλέμματα των “ερυθρόλευκων”.

Παρά την ήττα τους, οι παίκτριες του Ολυμπιακού δέχθηκαν τα θερμά συγχαρητήρια του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη.

“Θερμά συγχαρητήρια στα κορίτσια του πόλο που χάρισαν και πάλι στον ΟΣΦΠ έναν ευρωπαϊκό τελικό! Ο Ολυμπιακός, που χτίζουμε καθημερινά, κατακτά κορυφές και κρατάει ψηλά τη σημαία μας και τη σημαία της Ελλάδας. Ζήτω ο Ολυμπιακός!” έγραψε ο κ. Μαρινάκης στο προφίλ του στο Facebook.

Άλλα σπορ Τελευταίες ειδήσεις