Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Οργισμένη ανακοίνωση από Παναθηναϊκό! Φωνάζει για “κλοπή” του Ολυμπιακού

Οργισμένη ανακοίνωση από Παναθηναϊκό! Φωνάζει για “κλοπή” του Ολυμπιακού
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Παναθηναϊκός διαμαρτύρεται για αλλοίωση αποτελέσματος στο ντέρμπι του βόλεϊ κόντρα στον Ολυμπιακό, εξαιτίας μιας λανθασμένης απόφασης του διαιτητή σε κρίσιμο σημείο του τάι μπρέικ και από τον Α.Ο. εξέδωσαν οργισμένη ανακοίνωση προς του φορείς του αθλήματος.

Η ήττα του Παναθηναϊκού με 3-2 σετ από τον Ολυμπιακό στην Κυψέλη, ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών από την πλευρά των “πρασίνων”, καθώς ένας άσσος του Τεβαπόρτι στο πέμπτο σετ, υποδείχθηκε λανθασμένα ως άουτ, κρίνοντας το αποτέλεσμα, σύμφωνα με τους ανθρώπους του Τριφυλλιού.

Η διοίκηση του Α.Ο. αναμένεται να καταθέσει ένσταση για το γεγονός, ενώ εξέδωσε και μία ανακοίνωση στην οποία κάνει λόγο για “καταφανέστατη κλοπή εις βάρους του Παναθηναϊκού”, προειδοποιώντας για τη συνέχεια.

Η ανακοίνωση του Α.Ο. Παναθηναϊκός

“Δυστυχώς, το πρωτάθλημα ξεκίνησε με μία καταφανέστατη κλοπή εις βάρους του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου στην αναμέτρηση με τον ΟΣΦΠ στην Κυψέλη. Κάναμε τα πάντα για να τηρήσουμε τα συμφωνηθέντα και να σεβαστούμε τους θεσμούς και το άθλημα.

Ενημερώνουμε την ΕΣΑΠ , την ΕΟΠΕ και την ΚΕΔ πως αυτή ήταν η πρώτη και η τελευταία κλοπή σε βάρος των αθλητών και του Συλλόγου μας. Αυτά που ξέρατε θα τα ξεχάσετε.

Τον Παναθηναϊκό Α.Ο. θα τον σέβεστε”.

Άλλα σπορ Τελευταίες ειδήσεις