Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Παγκόσμια συγκίνηση για Μάρεϊ! Μήνυμα και από Κύργιο: “Πάλεψέ το αδερφέ μου!” [pics]

Παγκόσμια συγκίνηση για Μάρεϊ! Μήνυμα και από Κύργιο: “Πάλεψέ το αδερφέ μου!” [pics]
ΦΩΤΟ Reuters

Ο Άντι Μάρεϊ ανακοίνωσε κλαίγοντας ότι δεν μπορεί να συνεχίσει να αγωνίζεται λόγω των πόνων στο πόδι του και σύσσωμο το παγκόσμιο τένις, έσπευσε να τον υποστηρίξει, ζητώντας του να το παλέψει έστω για ένα αντάξιο “αντίο” στο Γουίμπλετον. Συγκινητικό μήνυμα και από τον Κύργιο.

Ξεσπώντας σε κλάματα ο Άντι Μάρεϊ ανακοίνωσε την αποχώρησή του από το τένις, τονίζοντας ότι οι πόνοι στο πόδι του δεν τον αφήνουν να τελειώσει την καριέρα του όπως θα ήθελε, αγωνιζόμενος δηλαδή στο αγαπημένο του Γουίμπλετον, μπροστά στους συμπατριώτες του.

Το γεγονός έχει συγκλονίσει το παγκόσμιο τένις, με δεκάδες αντιπάλους του, αλλά και διάσημες προσωπικότητες από όλο τον κόσμο, να στέκονται στο πλευρό του, ζητώντας του να το “παλέψει” μέχρι τέλους, ώστε να κάνει έστω το όνειρό του πραγματικότητα και να δώσει το τελευταίο του ματς στο βρετανικό όπεν.

“Συνέχισε να παλεύεις, μπορείς να το ξεπεράσεις. Σου αξίζει να τελειώσεις με τους δικούς σου όρους”, έγραψε ο Ντελ Πότρο, “εύχομαι ένα δυνατό φινάλε”, συμπλήρωσε ο Ντιμίτροφ, με τον Άντερσον να εκφράζει την ελπίδα του να “σε δω να μάχεσαι στο κορτ”. “Θα μας λείψεις”, το μήνυμα του Ράφαελ Ναδάλ.

https://twitter.com/delpotrojuan/status/1083554349056446465

Το συγκινητικό μήνυμα του Κύργιου

Μεγάλη συγκίνηση όμως και από το μήνυμα του Νικ Κύργιου, ο οποίος και φρόντισε να αποχαιρετήσει με το δικό του τρόπο, τον “αδερφό” του, όπως χαρακτήρισε τον Βρετανό τενίστα. “Το ξέρω ότι με θεωρείς αστείο τις περισσότερες φορές, αλλά τουλάχιστον τώρα άκουσέ με σε αυτό παλιέ μου φίλε. Θα είσαι πάντα κάποιος που επηρέασε το άθλημα με τόσο πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Ξέρω ότι αυτός δεν ήταν ποτέ ο τρόπος που ήθελες να αποχωρήσεις, αλλά εντάξει, ήταν ένα τρομερό ταξίδι. Με πήρες κάτω από τα “φτερά” σου με το που βγήκα στα τουρνουά και μέχρι σήμερα ήσουν κάποιος που ανυπομονούσα να συναντήσω. Είσαι ένας “τρελός” παικταράς του τένις, μίλια καλύτερος από εμένα, αλλά θέλω να ξέρεις ότι η σημερινή ημέρα, δεν είναι λυπητερή μόνο για σένα και για την ομάδα σου, αλλά για το άθλημα και για όποιον έχεις επηρεάσει. Μένω λοιπόν στα εξής… αυτές είναι κάποιες φωτογραφίες που θα σε κάνουν να γελάσεις και νομίζω ότι στην πραγματικότητα ήμουν κάτι σαν μικρός σου αδερφός. Σε κάθε περίπτωση, θέλω απλώς να ξέρεις και είμαι σίγουρος ότι ήδη ξέρεις, ότι όλοι θέλουν να συνεχίσεις να “παλεύεις” και να συνεχίσεις να είσαι εσύ. Καλή επιτυχία στο Ασυτραλιανό Όπεν, θα είμαι πίσω σου”, έγραψε στο instagram, ο Ελληνοαυστραλός τενίστας.

https://www.instagram.com/p/BsfBYjcAnmW/

Τα μηνύματα συμπαράστασης στον Μάρεϊ

https://twitter.com/JustinRose99/status/1083640137672810496

https://twitter.com/BBCSport/status/1083623040645300224

https://twitter.com/TimeaOfficial/status/1083678547980410883

Άλλα σπορ Τελευταίες ειδήσεις