Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Παπαχρήστου: Με νέο προπονητή για τη διάκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Παπαχρήστου: Με νέο προπονητή για τη διάκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες
Intime

Η Βούλα Παπαχρήστου θα… πορευτεί μετά από χρόνια χωρίς να έχει τον Γιώργο Πομάσκι στο πλευρό της. Έγινε γνωστός ο νέος της προπονητής, με τον οποίο θα δώσει “μάχη” για ένα μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Μια σημαντική αλλαγή στην αθλητική της καθημερινότητα έκανε η Βούλα Παπαχρήστου. Η πρωταθλήτρια Ευρώπης στο τριπλούν μετά την πολύχρονη και επιτυχημένη συνεργασία με τον Γιώργο Πομάσκι, θα συνεχίσει με νέο προπονητή τον Δημήτρη Βασιλικό.

Η έμπειρη αθλήτρια έχει ως στόχο της νέας χρονιάς τη συμμετοχή και διάκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, διοργάνωση για την οποία ξεκίνησε ήδη την προετοιμασία της.

“Με προπονητή τον Δημήτρη Βασιλικό ξεκινώ το νέο κύκλο της προσπάθειας μου για τη δύσκολη ολυμπιακή χρονιά. Ο στόχος σταθερός: να τιμήσω και πάλι τα ελληνικά χρώματα στα στάδια της Ευρώπης και του κόσμου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω για την πολυετή συνεργασία μας, τον Γιώργο Πομάσκι”, δήλωσε με σχετική ανάρτηση στα social media, η Βούλα Παπαχρήστου.

Να θυμίσουμε ότι η Παπαχρήστου δεν ακολούθησε την ελληνική αποστολή στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, που έγινε στη Ντόχα, λόγω ενόχλησης στον αχίλλειο. Η Ελληνίδα αθλήτρια κάνει θεραπέιες και παράλληλα ξεκουράζεται, προκειμένου να προετοιμαστεί για το κορυφαίο αθλητικό γεγονός της τετραετίας.

Άλλα σπορ Τελευταίες ειδήσεις